> Haberler > Favori Oteller

The St. Regis İstanbul’dan misafirlerine fırsat!

Favori Lezzetler Logo

Nişantaşı'nda, şehrin en prestijli caddesinde konumlanmış olan The St. Regis Istanbul, Mart ayındaki konaklamalarda iki kat puan kazandırıyor.

Nişantaşı’nın kalbinde yer alan The St. Regis Istanbul’un muhteşem park ve boğaz manzaralı odalarında ve imza suitlerinde 31 Mart 2020’ye kadar konaklayacak Marriott Bonboy Elite üyeler, tam iki kat puan kazanma fırsatını yakalıyor.

Marriott Bonvoy üyeleri 131 ülkede yer alan 7 binden fazla otel ve tatil köyünde özel avantajlardan yararlanabiliyor.

5. yılında The St. Regis İstanbul hikayesi…

2015 yılında açılan The St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla misafirlerine beklentilerinin ötesinde benzersiz deneyimler yaşatmaya 5. yılında da devam ediyor. Mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyan otelin Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı ödüllü odaları ve 14 adet özel suiti bulunuyor.

İki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago Istanbul, büyüleyici manzarası, 35 yılı aşan Spago kültürüne özel birbirinden nefis lezzetleri ile Türkiye’nin en bol ödüllü ve prestijli adresleri arasında yer alıyor. Otel girişindeki Nişantaşı’nın buluşma noktası, Türk ve Dünya mutfağını sentezleyen St. Regis Brasserie ve yine otel bünyesindeki St. Regis markasının seçkin köklerinden doğan ve ayrıcalıklı bakımlarıyla nadir bir SPA deneyimi vadeden Iridium SPA İstanbul ile de adından söz ettiriyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Nursevin Sönmez

22 Yorum

2020-03-17 11:26:40

İstanbul seyehatimizde öneriyi değerlendireceğim



Yorumlar (1)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER