> Haberler > Etkinlik

Türkiye’nin ilk kahve zirvesi “İstanbul Coffee Summit Live”

Favori Lezzetler Logo

İstanbul’un marka festivalleri arasında yerini alan İstanbul Coffee Festival yaratıcılarından bir yenilik daha. Pandemi sürecinin sektör üzerindeki etkilerinin, geçmişin, şu anın ve geleceğinin konuşulacağı bu zirve yerli ve yabancı kahve endüstrisinin önemli işşnsanlarını bir araya getiriyor. Kahve endüstrisinin profesyonel dünyasına dair bir çok içeriğin yer aldığı İstanbul Coffee Summit Live dijital olarak ve ücretsiz olarak 25-26 Mart 2021 tarihlerinde kahve severler ile buluşuyor.

7 yıl önce İstanbul Kahve Festivali ile kahveyi ve kahve severleri buluşturan İstanbul, şimdi Dünyadaki kahve endüstrisini ve ticaretini konuşmak için yepyeni bir zirveye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “İstanbul Coffee Summit Live” hızla büyüyen kahve endüstrisinin daha da gelişerek kürsesel alanda güçlü uluslararası bir pozisyon alacağı vizyonundan yola çıkarak; sektör bileşenlerini bir araya getiren, kahve, su, makine, ithalat, girişimciler, reklam, marka, hukuk gibi sektörü ilgilendiren bir çok konuyu ve yerli yabancı konuşmacıyı gündemine alan yepyeni bir platform.

Tüm dünyayı etkisi altına alan bu süreç nedeniyle ilk yılında dijital olarak hayata geçecek olan etkinlik, ilerleyen dönemlerde İstanbul’un uluslararası bir kahve zirvesine ev sahipliği yapmasını hedeflemekte. İstanbul’un tüm dünya kahve endüstrisine ev sahipliği yapacak 600 yıllık kültürel öyküsü ise en önemli gücü.

İstanbul Coffee Summit Live bu yıl Ao Smith, Arçelik, Arzum, De Longhi, Fakir, La Marzocco, Nescafe, Nespresso, Pınar, Stanley, Verus gibi güçlü markaların sponsorluğunda ve 50'yi aşkın markanın özverili desteğiyle hayata geçiyor.

25-26 Mart tarihlerinde canlı olarak yayınlanacak etkinliğe kahve severler istanbulcoffeesummit.com adresi üzerinden kayıt yaptırarak , ücretsiz katılım sağlayacak ve iki gün boyunca sürpriz etkinlikler ile hediye kazanma şansını elde edecekler.

İzleyiciler, 5 farklı salon ve 70’e yakın oturumun yer aldığı dijital zirvede, Türkiye kahve endüstrisinin önde gelen isimlerini ve SCA Türkiye’nin katkılarıyla uluslararası kahve sektöründen konuşmacıları dinleme fırsatı bulacaklar.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER