> Haberler > Tanıtım

Uluslararası Sürekli Eğitim Kongresi Nestlé Purina Pet Care Sponsorluğunda Gerçekleşti

Favori Lezzetler Logo

Seçkin, yenilikçi, besleyici ve sağlıklı evcil hayvan ürünleriyle alanında dünya lideri olan Nestlé Purina PetCare, 8-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen 14. Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği (KHVHD) Uluslararası Sürekli Eğitim Kongresi’nin altın sponsoru oldu.

Bu yıl “Bilimin kliniğe yansıması: Küçük hayvan hekimliğinde güncellemeler” temasıyla 8-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen 14. Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği (KHVHD) Uluslararası Sürekli Eğitim Kongresi; geliştirdiği seçkin, yenilikçi, besleyici ve sağlıklı evcil hayvan ürünleriyle alanında dünya lideri olan Nestlé Purina PetCare’in altın sponsorluğunda düzenlendi.


Her biri alanında uzman, ulusal ve uluslararası isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı kongrede, gerçekleştirilen uydu sempozyumu ile evcil hayvanların daha uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için beslenme bilimine dair kanıtlanmış bilgilerin paylaşımı, veterinerlik ve bilimsel düşünce liderleriyle işbirliği yapmak amacıyla kurulan Purina Enstitüsü’nün lansmanı da yapıldı.

Ana teması, lansmanı bu yıl gerçekleştirilen veteriner hekimlerine özel Acti-Protect ürünü olarak hazırlanan Nestlé Purina PetCare standında, kongre süresince gerçekleştirilen aktivitelerle ürünün tanıtımı gerçekleştirildi. Pro Plan’ın bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı colostrum içeriğine sahip yeni Acti-protect ürününü veteriner kliniklerinde bulmak mümkün.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER