> Haberler > Favori Oteller

W Marriott Istanbul Bosphorus ile kendinizi şımartın

Favori Lezzetler Logo

Geçtiğimiz aylarda açılan ve Karaköy’ün merkezindeki konumuyla dikkat çeken JW Marriott Istanbul Bosphorus, tarihi yarımadaya kucak açan muhteşem boğaz manzarasıyla misafirlerini ağırlarken SPA’sı ile de unutulmaz anlara imza atmanızı bekliyor.

İstanbulluların yeni cazibe noktası olmaya aday JW Marriott Istanbul Bosphorus, tarihi yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve boğazı da kapsayan muhteşem manzarasının yanı sıra sunduğu hizmetlerle de dikkat çekiyor.

Şehrin yeni gözdesi JW Marriott Istanbul Bosphorus çatı katında yer alan terası ve havuzu, restoranı, Wine Cellar’ı, kokteyl barının yanı sıra Spa at JW Istanbul ile de özünüze dönmenize ve gündelik hayatın karmaşasından sıyrılıp ruhunuzu beslemenize imkan sağlıyor. Gün ışığı alan spor salonu bölümü de JW Marriott Istanbul Bosphorus deneyiminizi zenginleştirmeye aday bir başka hizmet alanı.


Adını çakralardan alan biri couple olmak üzere dört adet masaj odası, cilt bakımı, imza masajlar, dinlenme odası, buhar banyosu, iki hamam ve saunasıyla Spa at JW Istanbul, sağladığı atmosfer ve olanaklar sayesinde özünüze dönmenizi ve gündelik hayatın karmaşasından sıyrılıp ruhunuzu beslemenizi hedefliyor. Uygulamalar sırasında Aromatherapy Associates ürünlerinin kullanıldığı ve misafirlerimizin bu özel ürünleri satın alabildiği Spa at JW Istanbul’un uzman kadrosu ile rahatlarken şehrin stresinden uzaklaşmak, lüksü ve keyfi deneyimlemek ise harika bir seçenek.


Sevgililer Günü için özel bir paket hazırlayan JW Marriott Istanbul Bosphorus; 16 Şubat’a kadar sevginize güzellik katacak her şeyi de düşünmüş. Spa at JW Istanbul’da Sevgililer Günü paketi ile Kolajen Maske, Gül Özlü Hamam Terapisi, Ultimate Aromaterapi Masajı ruhunuzu beslerken özel kek ve köpüklü şarap ikramı ile deneyiminiz zenginleşecek.

Spa at JW Istanbul hediye sertifikaları ile de sevdiklerinize dilediğiniz zaman unutulmaz bir hediye verin.

Hem ruhunuzu hem bedeninizi şımartmaya hazır mısınız?



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER