> Haberler > Tanıtım

Yemeksepeti'nden esnafa 20 milyon TL'lik destek paketi: Komisyon alınmayacak!

Favori Lezzetler Logo

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında restoran ve kafelerin sadece sipariş ve gel-al usulüyle çalışacak olmasının ardından Yemeksepeti'nden esnafa 20 milyon TL'lik destek paketi geldi

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil'in haberine göre, Yemeksepeti.com kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın'ın, kovid-19 nedeniyle ekonomik sıkıntılar çeken esnaf için 20 milyon TL'lik destek verileceğini Twitter hesabından duyurdu. Ayrıca Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde herhangi bir komisyon alınmayacak ve restoranlara yapılacak ödeme periyotları onlara hiçbir ekstra maliyet olmadan yarıya yani 15 güne indirilecek

Nevzat Aydın'ın tweetleri:

Restoranlarımız, özellikle tek şubeli mahalle restoranlarımız zor zamanlar yaşıyor. Onlara bu zor dönemde destek olmak için 20 Milyon TL’lik bir paket açıklıyoruz.

Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde hiçbir komisyon alınmayacaktır. Restoranları desteklemek isteyen kullanıcılar lütfen siparişlerini bu şekilde ödesinler.

Yeni başlattığımız Gel-Al siparişlerinde - siparişi verip restorandan teslim aldığınız model - de hiçbir komisyon alınmayacaktır.

Bu belirsiz sürecin sonuna kadar listeleme ücreti alınmayacaktır.

Restoranlara yapılacak ödeme periyotları onlara hiçbir ekstra maliyet olmadan yarıya yani 15 güne indirilmiştir.

Takdir topladı

Yemeksepeti.com'un, zor günler geçiren esnaf için 20 milyon TL'lik destek paketi açıklaması ve komisyonların alınmayacak olması Twitter kullanıcılarının da takdirini topladı. Birçok vatandaş Yemeksepeti'nin aldığı bu kararı kutlarken, "Sn. Nevzat Aydın, ticari ahlak ve görgüyü yaşatan bu desteğiniz için sizi tebrik ederim. Ticaretimizde zincirin her halkasına önem veren bu değerin tekrar canlanması için önemli bir adım olacaktır..." şeklinde yorumlar yapıldı.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER