> Haberler > Favori Magazin

Yeni yıl coşkusu Jolly Joker’de

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’nin farklı noktalarına yayılmış şubeleri ile enerjisini daima yüksek tutan Jolly Joker, bulunduğu her şehre özel hazırladığı yılbaşı programı ile yeni yılı hep bir ağızdan söylenen şarkılar ile karşılayacak.

Türkiye’nin en büyük konser mekanı zinciri olan Jolly Joker, 31 Aralık’ta her şubesine özel hazırladığı yılbaşı programı ile 2020’ye eğlendirerek girecek.

Canlı müzik ve eğlenceyi herkes için erişebilir kılan Jolly Joker Vadistanbul’da 31 Aralık gecesi Ceylan Ertem, unutulmaz Sezen Aksu şarkılarını seslendirecek. Türk rock müziğinin önemli seslerinden Haluk Levent, Melek Mosso ile Jolly Joker Kartal’da sevenleri ile yeni yıla girecek.

Jolly Joker Ankara, güçlü sesi ve özgün yorumu ile fark yaratmayı başaran Cem Adrian ile 2020’yi karşılarken, Antalyalılar 2019’a Buray ile veda edecek. Yeni yıla Evet ne Söylüyorduk ile girecek olan Bursalılar, hep bir ağızdan söyleyecekleri şarkılarla gecelerini unutulmaz hale getirecekler.

Sevilen sanatçıları, en iyi teknik imkanlar ve ulaşılabilir fiyatlar ile hayranlarıyla buluşturan Jolly Joker, yılbaşı akşamı da eğlencenin odak noktası olacak!



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER