> Haberler > Favori Lezzetler

Yılbaşı sofralarında tavuktan vazgeçemeyenlere lezzetli bir tarif “Fırında Sebzeli Bütün Tavuk”

Favori Lezzetler Logo

Yılbaşı gecesi, yılın en özel akşamlarından biridir. Hepimiz sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz bu gecede sofralarımızı özenle hazırlar ve lezzetli yemekler yapmaya çalışırız.

Tabii ki sofralarımızın başköşesinde tavuk veya hindi eti bütün ihtişamı ile yerini alır. Bu özel gecede tavuk etinden vazgeçemeyenlere Yemek Stilisti İnci Bak’tan lezzetli bir tarif geliyor: Fırında Sebzeli Bütün Tavuk

Yeni yılı karşıladığımız gecenin özel olması için her zaman itina gösteririz. İster aile ister arkadaşlarımızı ağırlıyor olalım mutlaka en lezzetli yemekleri yapmak isteriz. Böyle bir gecede ise en önemli detaylardan bir tanesi de ana yemekte ne olduğudur. İşte tavuk etinden vazgeçemeyenler için Yemek Stilisti İnci Bak’tan hem pratik, hem ekonomik hem de lezzetli “Fırında Sebzeli Bütün Tavuk” tarifi geliyor.

Yıl boyunca yüksek protein değeri, besleyiciliği ve ekonomik olması ile herkesin kalbini kazanan tavuk eti, besin öğeleri açısından değerlendirildiğinde dana ve koyun etinden daha düşük enerji, daha düşük yağ, daha düşük doymuş yağ ve daha az kolesterol içerir.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER