> Haberler > Vitrin

Yüksek Polifenollü Zeytinyağı İle Yaşam Kalitenizi Artırın

Favori Lezzetler Logo

Zeytindostu Derneği’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması'nda Türkiye'nin En Kaliteli 4 zeytinyağından biri seçilen ve "Premium" dereceyle ödüllendirilen Sidyma Naturel Sızma Zeytinyağı, yüksek polifenol içeriğiyle sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Zeytindostu Derneği’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Salgın nedeniyle ödül töreninin yapılmadığı yarışmanın sonuçları basın açıklamasıyla duyuruldu. 14 ilden yarışmaya katılan 99 numuneden 66’sı yapılan kimyasal ve duyusal analizlerin ardından madalyaya hak kazandı.

Egeden Doğal Tarım Ürünleri tarafından üretilen, Tarım Orman Bakanlığı onaylı ve FDA Sertifikalı Türkiye’de ilk ve tek yüksek POLİFENOL oranına sahip besin takviyesi olan Sidyma; yarışmada "Premium" dereceyle ödüllendirildi. Fethiye/Muğla’da kurulmuş ve bu bölgeye has zeytinlerden yüksek polifenol içeren zeytinyağının üretilmesi ve tanıtılması hedeflerini benimseyen Sidyma, adını tarihi M.Ö. 1’inci yüzyıldan daha geriye giden Fethiye’deki antik kentten alıyor.

Sağlıklı Yaşama Açılan Kapı

Sidyma, korunma ya da besin takviyesi olarak önerilen ölçüde alındığında sağlıklı bir yaşamın kapılarını da açmış oluyor. Düzenli kullanımda ilk 15 gün içerisinde sindirim, solunum ve dolaşım sisteminde rahatlama sağlıyor. Deride canlanma, nefeste açıklık, reflü ve ağız kokusuna rahatlama görülüyor. Kanser, kalp, damar rahatsızlıkları, kolestrol, şeker gibi rahatsızlıklarda iyileşme ve korunma sağlıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, yaşlanmanın ilerlemesini yavaşlatıyor, solunum ve sindirim sistemini kısa sürede temizliyor. Bilimsel olarak araştırılan bu sonuçların kaynaklarına www.sidyma.com.tr sitesinden ulaşılabilir.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER