Etkinlik | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
9325

Arabica Coffee House'dan sağlık çalışanlarına kahve keyfi

Yıl içerisindeki önemli gün ve haftalardan olan Tıp Bayramı, 14 Mart'ta kutlanıyor. Kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir etkinlik düzenleyerek, sağlık çalışanlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Firmanın droneler aracılığıyla kahve ikram ettiği etkinlikte, sağlık çalışanlarına teşekkür edildi ve önemli bir mesaj verildi. Sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını ve özverili çalışmalarını vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Arabica Coffee House, her yudumda şifa ve umut dileklerini iletti.

10265

Şef Claudio Chinali’den Avusturalya’da lezzet üçlemesi

İtalyan mutfak geleneğini Türkiye’de yerelin çeşitliliğiyle birleştiren Terrazza Italia’nın şefi Claudio Chinali, 17 - 21 Mart tarihleri arasında dünyaca ünlü Melbourne Yemek ve Şarap Festivali’nin konuğu olacak. Şef Claudio, Melbourne Yemek ve Şarap Festivali, Left Bank Melbourne ve Flour Child iş birliği ile, konukları İtalyan mutfağının derinliği ve çeşitliliğiyle buluşturmayı vadeden 3 etkinlikle aşçılık konusundaki hünerlerini sergileyecek.

8952

Kars Uluslararası Konferans ve Tanıtım etkinlikleri büyük ilgi gördü

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi” kapsamında düzenlenen tanıtım etkinlikleri büyük ilgi gördü. Etkinliklerde Kars’ın yerel yemeklerinden gelenek göreneklerine kadar pek çok zenginliği etkinlik katılımcılarına uygulamalı olarak anlatıldı.

8246

FMV Işık Okulları öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi

FMV Işık Okulları öğrencileri, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde en büyük yarayı alan bölgelerden biri olan Hatay’ın Samandağ ve Defne ilçesine destek için, sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Proje kapsamında Işıklı öğrenciler bölgedeki yüzlerce çocuk ve genç için yeni yıl hediyeleri gönderdi.

13092

Elazığ Gastronomi'de atağa geçti

Gastronominin ateşi Elazığ’dan yandı. Cumhuriyetimizin 100. yılında Elazığ’ın 100 yemeğin tanıtımı ve tadımı yapılarak “Eskimeyen Elazığ Yemekleri ve Deprem Yaralarının Gastronomi ile Sarılması Projesi ve Çalıştayı” ile Elazığ’ın yemekleri tanıtıldı.

9929

Ak Gıda- İçim Süt Gastromasa etkinliğinde ziyaretçilerden büyük ilgi gördü

Ak Gıda; İçim, Président ve Masterini markalarıyla VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi etkinliğinde yer aldı. Ak Gıda- İçim Süt Demo Şefi Cemil Çengel’in, İçim, Masterini ve Président ürünleriyle hazırladığı ikramlar ve gerçekleştirdiği yemek pişirme atölyeleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER