Gezi&Seyahat | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
9751

Kıbrıs'da kusursuz bir tatil deneyimi

En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani.com, vize veya pasaporta ihtiyaç duyulmadan seyahat edilebilen Kıbrıs’ta yer alan görülmesi gereken 6 lokasyonu sıraladı. Hareketli gece hayatı ve masmavi deniziyle misafirlerini karşılayan Kıbrıs, lüks kategorisinde yer alan otelleriyle de kusursuz bir tatil deneyimi sunuyor.

9324

Suudi Turizm Kalkınma Ajansı'ndan Türkiye’de tanıtım atağı

Suudi Turizm Kalkınma Ajansı (STA), “Vizyon 2030” stratejileri kapsamında Suudi Arabistan’ın hızla gelişen kültür ve turizm olanaklarını ve cazibe merkezlerini Türk seyahat severlere tanıtmak için bir kampanya başlattı.

12419

Ramazan ayında ziyaret edilmesi gereken kutsal mekanları

Ramazan ayında oruç ibadetinin yanı sıra, camilerin ve inanç merkezlerinin ziyareti uzun yıllardır süregelen bir adettir.

13535

Setur’dan özlenen karve sömestir tatili

Koç Grubu şirketlerinden Setur, 22 Ocak 2024’te başlayacak yarıyıl tatili yaklaşırken en çok tercih edilen tatil rotalarını paylaştı. Yarıyıl tatilinde yurt içinde kayakseverler için Kartalkaya, Uludağ, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış turları öne çıkıyor. Yurt dışında ise Kıbrıs, Mısır, Dubai, Tayland ve Laponya turları öneriliyor.

8945

Yalova'da Gastronomi günü düzenlendi

Tarıma elverişli topraklarında yetiştirdiği ürünleriyle günümüze kadar uzanan zengin mutfak kültürünü günümüze taşıyan Yalova, turizminin yanısıra zengin mutfak kültürünün tanıtımında da çalışmalar yapıyor. Ülkemizin mutfak kültürünün tanıtımında önemli rol oynayan Gastronomi Turizm Derneği (GTD) ile işbirliğine gitti.

9174

Türkiye Bisiklet Turu Alanya Hatıra Ormanında ağaç dikimi

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, geçen sene Bodrum’da ilk kez oluşturulan hatıra ormanı etkinliğini gelenek haline getirerek bu senede Alanya’da Hatıra Orman Alanı düzenledi.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER