Gezi&Seyahat | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
13505

Setur’dan özlenen karve sömestir tatili

Koç Grubu şirketlerinden Setur, 22 Ocak 2024’te başlayacak yarıyıl tatili yaklaşırken en çok tercih edilen tatil rotalarını paylaştı. Yarıyıl tatilinde yurt içinde kayakseverler için Kartalkaya, Uludağ, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış turları öne çıkıyor. Yurt dışında ise Kıbrıs, Mısır, Dubai, Tayland ve Laponya turları öneriliyor.

8929

Yalova'da Gastronomi günü düzenlendi

Tarıma elverişli topraklarında yetiştirdiği ürünleriyle günümüze kadar uzanan zengin mutfak kültürünü günümüze taşıyan Yalova, turizminin yanısıra zengin mutfak kültürünün tanıtımında da çalışmalar yapıyor. Ülkemizin mutfak kültürünün tanıtımında önemli rol oynayan Gastronomi Turizm Derneği (GTD) ile işbirliğine gitti.

9166

Türkiye Bisiklet Turu Alanya Hatıra Ormanında ağaç dikimi

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, geçen sene Bodrum’da ilk kez oluşturulan hatıra ormanı etkinliğini gelenek haline getirerek bu senede Alanya’da Hatıra Orman Alanı düzenledi.

10724

İstanbul’un tarihi yarımadasında Küçük Kaşifler

Tepe Savunma ve Güvenlik tarafından geçtiğimiz yıl sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) ile hayata geçirdiği ‘Küçük Kâşifler Büyük Keşifler Projesi’nin üçüncüsü gerçekleşti. TEGV Kartal Öğrenim Birimi’ndeki 27 “Küçük Kâşif”, İstanbul’un tarihi yarımadasında keşfe çıktı.

12437

Turizmde trendleri Setur paylaştı

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur; Temmuz-Ağustos ve Eylül ayları online kanallar seyahat trendlerini açıkladı. Setur mobil verilerine göre tatil severlerin en çok arama yaptıkları bölgeler Antalya, Bodrum, Marmaris oldu. Yurt içinde Likya, yurt dışında ise Balkan turu en çok tercih edilen turlar olarak ön plana çıktı. En fazla seyahat eden tatil severler ise çocuklu aileler ve çiftler oldu.

10327

Burçların Ekim Rotaları Belli Oldu

Yurt içi ve Yurt dışında unutulmaz tatil deneyimlerine aracılık eden TatilBudur; burçların Ekim ayında tercih edebileceği destinasyonları belirledi. Burçlara özel belirlenen  deniz tatilinden doğa tatiline ve tarihi yerlere  kadar uzanan  geniş rota yelpazesi TatilBudur’da fırsatlarla seyahatseverleri bekliyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER