Favori Magazin | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
15743

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” 2024 Ocak ayında vizyona girecek

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminden ilk afiş önceki gün yayınlandı. Yayınlanan afişteki görsel sosyal medyayı ikiye böldü ve Cem Karaca mı İsmail Hacıoğlu mu kullanıldı şeklinde tartışma başlattı.

9161

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin çekimleri başladı

Efsanevi ses ve karakter Cem Karaca’nın hayatını sinemaya taşımaya hazırlanan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin çekimleri başladı. Ülkemizin en önemli ve sıra dışı yönetmenlerinden Yüksel Aksu’nun yönettiği, İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’yı canlandırdığı filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

10032

Greek müziğin kraliçesi GÖKNUR bu Cuma Zarifi’de

Beyoğlu denilince akla ilk gelen mekanların başında gelen Zarifi Restaurant, 20’nci yılında muhteşem bir sezona imza atıyor. Birbirinden değerli sanatçının sezon boyunca unutulmaz performanslar sergileyeceği Zarifi’de, 22 Eylül Cuma akşamı zengin Greek ve Türkçe repertuvarı, geniş orkestrası ve bitmeyen enerjisi ile Göknur sahne alıyor.

6492

Azerbaycanlı şehit çocukları için Petek Dinçöz sahneye çıktı

“Kahramanlarımız ve onların çocukları için geldim.” Kardeş ülke Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in kurduğu YAŞAT VAKFI VE ASAN GÖNÜLLÜLERİ’NİN şehit ailelerinin çocukları için düzenlediği gecede Petek Dinçöz şarkılarını çocuklarla birlikte seslendirdi.

8335

Defne Samyeli ile Kıbrıs’ta sevenleriyle bir araya geldi

Defne Samyeli, BAT’nin Kıbrıs’ta düzenlediği “White Night Party” etkinliğinde sahneye çıktı. Sanatçı, seslendirdiği şarkılarla etkinliğe katılanlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

8406

Jolly Joker 17. Mekanını Denizli’de açıyor

Moduna, havana, kafana tam da sana göre konserlerin mekanı Jolly Joker Türkiye’de zincir mekanlarını yaymaya devam ediyor. Jolly Joker 17. Mekanını Denizli’de açıyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER