Röportaj | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
12516

1 - 7 Nisan Kanserle Savaş Haftası

Kemoterapi kanser hücrelerini tahrip eden, büyüme ve çoğalmasını engelleyen kanser ilaçları kullanılarak yapılan tedavidir ve tedavide kullanılan ilaçlar tümör hücrelerine zarar verirken, vücudun normal hücrelerini de etkiler.

9993

Akdeniz meyve sineğiyle biyoteknik mücadele hız kazandı

Dünyaca meşhur Gümüldür mandalinası Akdeniz meyve sineğinden tuzaklarla kurtulacak. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, İzmir’in mandalina üretiminde öne çıkan Menderes, Selçuk ve Seferihisar ilçelerinde üreticilere 2 bin 500 adet Akdeniz meyve sineği tuzağını İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığıyla dağıttı.

19936

Hasiroğlu’ndan üstün lezzet ödüllü Buğday cipsleri!

Haşiroğlu bugünlerde yeni piyasaya sürmüş olduğu üstün lezzet ödüllü tarhana cipsleri, muhteşem aroması ve hafif lezzetiyle piyasaya iddiali giriş yaptı.

11093

GTD Kırgızistan da GASTRONOMİ̇ TURİZMİ önemini aktardı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nde “Türk Dünyası’nda Turizm İşbirliklerinin Geliştirilmesi” konulu panel düzenlendi.

10618

Kırmızı et tüketiminin bağışıklıktaki önemi

Havaların iyice soğumaya başladığı bu günlerde, herkes hasta olmamak için tükettiği gıdaların içeriğine özen gösteriyor. Özellikle vücut sağlığı ve bağışıklık sisteminin güçlü tutulması için bireylerin tükettiklerine dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Bonfilet COO’su ve Gıda Mühendisi Kemal Bozkuş, kırmızı ette bulunan yüksek orandaki protein ile demir, çinko, selenyum mineralleri ve B12 vitamininin yeterli miktarda tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendirdiğini aktarıyor.

18643

Başkan Yücel'in yoğun Ankara Mesaisi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir dizi görüşme ve istişareler için Ankara’ya gitti. Başkan Yücel, Ankara ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Başkan Yücel, Bakan Ersoy ile Alanya turizmiyle ilgili istişarelerde bulunarak, 800. Yıl Kutlama Programı’na davet etti.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER