Tanıtım | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
10261

Bonna, dünyaca ünlü tasarımlarıyla Internorga Hamburg Fuarı’nda

Türkiye’nin ilk ve tek HoReCa markası Bonna, birbirinden özgün koleksiyonlarını konaklama ve restoran sektörünün lider ticaret fuarı Internorga 2024 Fuar’ında sergiledi. Almanya’nın Hamburg şehrinde 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuarda yeni ürün kategorilerinden Vitrified’i tanıtan Bonna, fine dining alanında öne çıkan Patch Koleksiyonu ve şeflerin tercihi Halo Koleksiyonu ile büyük beğeni topladı.

6891

Kütahya Porselenin yeni tasarımları büyük beğeni topladı

IV. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT “Profit Chain” teması ile 8-9 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya NEST Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Sektör profesyonellerini bir araya getiren zirvede Kütahya Porselen Lagom, Cozy, Mezolit başta olmak üzere gastronomi sektörüne yönelik tasarladığı koleksiyonlarını sektörün beğenisine sundu.

6365

Sevgililer Gününde WOU ile Kendinizi Özel Hissedin

Sevgililer Günü, aşkı ve romantizmi kutladığımız özel bir gün. Ancak romantizm sadece içimizde değil, aynı zamanda dışımızda da parlamalı. İşte tam da bu noktada WOU devreye giriyor. WOU'nun özel Sevgililer Günü kampanyaları ile cilt bakımı ve güzellik, romantizmle bir araya geliyor.

9393

Vivident 45’ şimdi şişe ambalajında

Türkiye’nin en çok tercih edilen 1 numaralı şeker içermeyen sakızı Vivident 45’, günün her anında her yerde yanınızda olacak yeni çeşitleriyle büyüyor. Türkiye’nin ilk uzun süre ferahlık sunan sakızı Vivident, 45 dakika boyunca kesintisiz ferahlık sağladığı kanıtlanan ‘Vivident 45 Dakika’ kolay taşınan cüzdan ambalajından sonra pratik şişe ambalajını da tüketicileriyle buluşturuyor.

10353

Macaristan, Türkiye’den misafirlerini bekliyor

Avrupa’nın kavşak noktasında yer alan Macaristan, ortak tarihi ve kültürel özellikleriyle Türkiye’den gelecek turistlere göz kırpıyor. Macaristan Turizm Ajansı, önümüzdeki dönemde ülkeyi ziyaret edecek Türk turist sayısını artırmayı amaçladıklarını söyledi. 

6942

Yeni Doğuş Fonksiyonel çayların lansmanı medya sektörünü bir araya getirdi

Türkiye’nin özel sektördeki en büyük çay üreticisi olan Doğuş Çay, Çağla Şıkel ile tanıtımını gerçekleştirdiği ENERGY, DETOX ve COLLAGEN çaylarını da içinde bulunduran yeni fonksiyonel çaylarının lansman toplantısını Pera Palace Hotel’de basın mensupları ile birlikte gerçekleştirdi. Reklam filminin başrolünde yer alan ünlü oyuncu ve manken Çağla Şıkel’in de yer aldığı lansmana; TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç da katılarak çay tarımının sürdürülebilir olmasını amaçlayan “Her Dem Toprak İçin” projesine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen lansmanda, bitki ve meyve çayları serisi deneyenlerden tam not aldı…

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER