Vitrin | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
3675

Abide Gülel, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor

Depremde yakınlarının ölümüne tanıklık eden travma altındaki çocukların resimle terapisi için 14 aydır çalışan Abide Gülel, çocuklara harika bir final hazırladı.

1296

Rezervasyonda yenilikçi teknoloji şirketlerinin son örneği...

“Misafirperverliğin Geleceği” sloganıyla yola çıkan ve 100’e yakın restorana özel bir yazılımla geliştirilmiş teknoloji ile çözüm sunan Rezervem, restoranların rezervasyon yönetimine profesyonel bir bakış açısıyla yön veriyor.

10412

ŞOK Marketler büyümeye devam ediyor

ŞOK Marketler, 2023 yılı boyunca sergilediği istikrarlı performansla sürdürülebilir büyümesini devam ettirdi. 2023 yılında çalışan sayısını 47 bine çıkararak istihdama önemli katkı sağlayan şirketin cirosu da 133 milyar TL’ye ulaştı.

9583

Bonna, Bocuse d’Or Avrupa finali için geri sayıma başladı!

Premium porselen markası Bonna’nın platin sponsorluğunda gerçekleşecek Bocuse d’Or Avrupa Finali için heyecanlı bekleyiş başladı. 19-20 Mart 2024 tarihleri arasında Norveç’in Trondheim şehrinde yapılacak olan yarışmada ülkemizi Şef Emre İnanır ve ekibi temsil edecek. Dünyanın en iyi şefleriyle yarışacak olan Türk takımımız, Bonna ve Metro Türkiye’nin desteğiyle mücadele verecek. Avrupa Finali’nde ilk 10’a girmeyi başaran 10 yetenekli şef, Bocuse d’Or dünya finalinde yarışmaya hak kazanacak.

9399

Ramazan ayını rahat geçirmek için Sabri Ülker Vakfı’ndan ipuçları

Ramazan ayında vücudun gereksinim duyduğu besin ögelerinin sağlanması bağışıklığın desteklenmesi için büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, gün içerisinde sahur ve iftar olmak üzere ikiye düşen ana öğünlerde tüketilen gıdaların yeterli vitamin ve mineral alımını sağlayacak içerikte olması gerekiyor. Ayrıca, uyku düzeni de sağlık halinin devamında hayati bir rol oynuyor.

7539

Pril Ramazan’da Hatay’da destek olmaya devam ediyor

Türkiye’nin ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, geleneksel kültürümüzün zenginliklerini yansıtan; dayanışma ve yardımlaşmanın sembollerinden Ramazan ayında, Hatay Samandağ’daki konteyner kentte vatandaşlarla buluşuyor. Pril, Ramazan’da Şef Türev Uludağ ve ekibinin özenle ve titizlikle hazırladığı iftar ve sahur menülerini depremden etkilenen vatandaşlara ikram ediyor. Böylece kurulan Pril İkram Noktası’nda, toplam 33.000 öğün sunulması hedefleniyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER