Vitrin | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
9299

Ramazan ayını rahat geçirmek için Sabri Ülker Vakfı’ndan ipuçları

Ramazan ayında vücudun gereksinim duyduğu besin ögelerinin sağlanması bağışıklığın desteklenmesi için büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle, gün içerisinde sahur ve iftar olmak üzere ikiye düşen ana öğünlerde tüketilen gıdaların yeterli vitamin ve mineral alımını sağlayacak içerikte olması gerekiyor. Ayrıca, uyku düzeni de sağlık halinin devamında hayati bir rol oynuyor.

7420

Pril Ramazan’da Hatay’da destek olmaya devam ediyor

Türkiye’nin ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, geleneksel kültürümüzün zenginliklerini yansıtan; dayanışma ve yardımlaşmanın sembollerinden Ramazan ayında, Hatay Samandağ’daki konteyner kentte vatandaşlarla buluşuyor. Pril, Ramazan’da Şef Türev Uludağ ve ekibinin özenle ve titizlikle hazırladığı iftar ve sahur menülerini depremden etkilenen vatandaşlara ikram ediyor. Böylece kurulan Pril İkram Noktası’nda, toplam 33.000 öğün sunulması hedefleniyor.

9569

MNG Kargo eğitime destek oluyor

MNG Kargo, Elektronik Atıkların Geri Dönüşümünü Destekleme Derneği ile beraber oluşturduğu teknoloji sınıflarıyla eğitime destek oluyor. Proje kapsamında bugüne kadar İstanbul, Kocaeli, Manisa, Şanlıurfa, Diyarbakır, Nevşehir ve Zonguldak’ta toplam 8 teknoloji sınıfı açarak 1.500’den fazla öğrenciyi teknolojiyle buluşturan şirket, yakın zamanda 5 okulda daha yeni sınıflarını kuracak.

9868

Arzu Kaprol tasarımlarını BTA çalışanları giyecek

Yedi ülkede 14 havalimanında günde 75 binden fazla misafire dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini sunan BTA, İnsan İnovasyon Tasarımcısı Arzu Kaprol ile anlamlı bir iş birliğine imza attı. Kaprol’un hazırladığı koleksiyon yoğun iş temposuna sahip çalışanların konforuna odaklanırken geri dönüştürülmüş malzemelerden yararlanarak çevresel ayak izini azaltıyor.

473

Tüm Yapı inşaat’dan dev yatırım Vadi Vista Bandırma

Bandırma’nın köklü firmalarından Tüm Yapı İnşaat Vadi vista Bandırma projesini Bandırmaya kazandırmaya hazırlanıyor.

14348

Ebru Baybara Demir Basque Culinary World Prize 2023 Ödülünü Aldı

Türk şef Ebru Baybara Demir, gastronomi dünyasının Nobel'i olarak adlandırılan Dünyasının Basque Culinary World Prize 2023 ödülünü San Sebastian'da düzenlenen özel bir törenle teslim aldı. Baybara Demir, mutfaktaki uzmanlığı aracılığıyla kültürel entegrasyon, sosyal kalkınma ve biyolojik çeşitlilik alanlarında gastronomiye yaptığı önemli katkılardan dolayı bu ödüle layık görüldü. Ebru Baybara Demir, bölgede yaşanan göç sürecindeki girişimlerde aktif rol aldı, iklim değişikliği karşısında toprağın canlanması gerektiğini savundu ve insan haklarına yönelik yardım çalışmalarını destekledi.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER