> Haberler > Favori Lezzetler

Babalar Günü’nün en lezzetli ve bağışıklık güçlendiren hediyesini hazırlayın

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’nin inovatif peynir markası Muratbey, Babalar Günü’nde unutulmaz bir sürpriz hazırlamak isteyenler için, ‘Plus’ ürünlerinin lezzet kattığı 3 ayrı yemek tarifi sunuyor. Muratbey Plus D vitaminli peynirlerle hazırlanan “Burgu Pane, Kolay Börek ve Manisa Kebabı” ile son derece pratik ve bir o kadar da sağlıklı tariflerle babanızı mutlu edin.

Birbirinden sağlıklı ve inovatif peynir çeşitleriyle Türk halkının büyük bir beğeniyle tercih ettiği Muratbey; D vitamini ile zenginleştirilmiş ‘Muratbey Plus’ ürünleriyle hazırlanan yemek tarifleriyle Babalar Günü kutlamalarına lezzet katacak. Babalar Günü için 3 farklı yemek tarifi sunan Muratbey, günün ilk saatlerinden başlayarak babalar için eşsiz bir lezzet yolculuğu hazırladı. Kahvaltı için düşünülen ve Muratbey Burgu Plus ile hazırlanan ‘Burgu Pane’ tarifiyle sadece 10 dakika içerisinde babanıza unutamayacağı bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. Öğle ve akşam yemekleri içinse Muratbey Plus Taze Beyaz ile hazırlanan ‘Kolay Börek’ ve Muratbey Plus Taze Kaşar ile hazırlanan ‘Manisa Kebabı’, sağlıklı bir öğün için mükemmel alternatifler sunuyor.

100 gramıyla günlük D vitamini ihtiyacının yüzde 33'ünü tek başına karşılayan Muratbey Plus ürünleri aynı zamanda pandemi döneminde ihtiyaç duyulan ekstra vitamin takviyesini de sağlayarak bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı oluyor.

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER