Favori Oteller | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
10406

Sofitel Istanbul Taksim keyifli bir bayram tatili

Sofitel Istanbul Taksim, Bayram tatilini baştan sona keyfe dönüştürmek isteyen misafirlerini bekliyor.

10299

Mandarin Oriental, Bodrum x Dose İstanbul “Vitality Weekend” ile yaza harika bir başlangıç yapın

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 19-23 Nisan tarihleri arasında Dose İstanbul işbirliğinde organize ettiği “Vitality Weekend” ile yaz mevsimine enerjik ve sağlıklı bir başlangıç sunuyor.

12985

Swissôtel Uludağ Bursa’da bayram ve ara tatil

Swissôtel Uludağ Bursa, 6-12 Nisan tarihleri arasında, çocukları ve ebeveynleri SPX iş birliğiyle hazırlanan bayram ve ara tatile özel deneyimlere davet ediyor.

9497

Bayram tatili Four Points by Sheraton İstanbul’da bir başka

Dokuz günlük Ramazan Bayramı’nı İstanbul’un büyülü dünyasında geçirmek isteyenleri, Four Points by Sheraton İstanbul’da huzurlu bir konaklama bekliyor. Şehrin gözde alışveriş ve gastronomi merkezi Vadistanbul’a birkaç dakika uzaklıkta olan, İstanbul Havalimanı, Haliç, Taksim ve Beşiktaş gibi popüler mekânlara oldukça yakın mesafede konumlanan, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahip otel, kaliteli hizmetiyle bayram tatilinizi unutulmaz kılacak.

9358

İş ve cemiyet hayatı Sofitel Istanbul Taksim’de iftarda buluştu

Sofitel Istanbul Taksim’de geniş bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde iş ve cemiyet hayatının ileri gelen isimleri bir araya geldi. Tuna Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna’nın ev sahipliğinde Sofitel Istanbul Taksim’de verilen yemekte iftar sofralarının imza lezzetleri ve bir Ramazan klasiği olan Semazen gösterisi davetlilere keyifli anlar yaşattı.

9993

Mandarin Oriental, Bodrum 1 Nisan'da kapılarını açıyor

Cennet Koyu’nun eşsiz manzarasında doğayla uyum içinde konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı odaları, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip, asırlık zeytin ve çam ağaçlarının arasında bulunan göz alıcı süitleri, ev rahatlığını sunan özenle dizayn edilmiş rezidans daireleri, lüks ve konforu biraraya getiren farklı konseptlerdeki seçkin villalarıyla ayrıcalıklarla dolu bir tatil deneyimi sunuyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER