Favori Mekanlar | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
8364

Nobu Tokyo’nun büyük şefleri Türkiye’ye geliyor

Panoramik Boğaz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans sunan Nobu Istanbul, Japonya’dan gelen misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Nobu Tokyo’nun büyük şefleri, özel omakase menüsünü sunmak için Türkiye’ye geliyor.

10891

AVLU’da Gastronomi dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi

Tarihi yarımadanın kalbinde yer alan ikonik otel Four Seasons Hotel Sultanahmet ödüllü restoranı AVLU’da özel bir tadım gecesine ev sahipliği yaptı. Yemek kültürü araştırmacısı Merin Sever'in benzersiz anlatımı ve otelin Executive Chef’i Özgür Üstün'ün yaratıcı lezzetleriyle buluştuğu “Modern Anadolu Mutfağına Yolculuk” davetinde bir araya gelen misafirler Türkiye’nin farklı bölgelerinden özel tatları deneyimleyerek gastronomik bir şölen yaşadılar.

9902

Sağlıklı lezzetleri ile Le Pain Quotidien artık Fulya'da

Lezzetli yiyecekler ve keyifli sohbetlerin yapıldığı samimi komünal masaları, özgün ve doğal menüsü ile bilinen Le Pain Quotidien gastronomi alanında yenilikçi çalışmalarıyla her zaman farkını ortaya koyuyor.

9274

Pizza İl Forno, 25. şubesini Bolu’da açtı

Kuruluşunun 10. yılını kutlayan Pizza İl Forno’nun lezzet yolculuğu devam ediyor. İtalyan işi pizzalarını, bu ülkenin simgelerinden “kolezyum” formundaki taş fırınlarında pişirip servis eden, özellikle vegan, glüten free ve bitkisel içerikli menüleriyle öne çıkan Pizza İl Forno, 25. şubesini Bolu’da hizmete açtı. Şehrin başarılı ve saygın iş insanları Deniz ve Fatih Yamaner çiftinin sahibi olduğu restoranın açılışı, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, Gökmen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Gökmen ve Denizhan Gökmen, Pizza İl Forno CEO’su Caner Şener ve Chef&Co Founder Utku Özer ile birlikte iş, siyaset ve cemiyet hayatından davetlilerin katıldığı törenle gerçekleşti.

13404

Şehrin buluşma noktası Clove, İstinyePark’da kapılarını açtı

Heyecanla beklenen Clove, İstinyePark’da kapılarını açtı. Markalar Meydanı’nın en görkemli terasında yer alan Clove, Başak Soykan ve Yaprak Baltacı’nın yeme içme dünyasındaki son projeleri. Sanat, moda ve gastronomiyi doğal bir akışla kendine özgü dünyasında hikayeleştiren Clove; tatların, kokuların ve anıların birbirine karıştığı şehrin en yeni buluşma noktası. Clove’un iddialı menüsü ünlü şef Emre Şen'e emanet. Büyük beğeni toplayan mimarisi ise Mahmut Anlar imzalı.

9302

Bodrum'un seçkin mekanlarından Ruins'de yeni yıl

Bodrum'un seçkin mekanlarından biri olan Ruins, yeni yılın gelişiyle birlikte unutulmaz bir deneyim sunuyor. Chef’in seçkisi özel bir yılbaşı yemeği ve konaklama paketleriyle Ruins, Bodrum'u yeni bir yıl için eşsiz bir destinasyon haline getiriyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER