Favori Mekanlar | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
9425

Gizia Brasserie’de lezzet zamanı

Gizia Brasserie, baharın tazeliğini ve canlılığını yansıttığı menüleri ile Nişantaşı, Fişekhane, Galataport ve Downtown Bursa’da bulunan şubelerinde lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

9585

Ida Blue'nun restoranı REFİKA gastronomi deneyimi

Ida Blue'nun restoranı REFİKA, "Michelin Tavsiye Edilenler Listesi"ne girmiş SERAF Restoranı'nın Şefi Sinem Özler ile birlikte 1 Mayıs 2024 tarihinde benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

7684

Gastronomi tutkunlarının Favori Mekanı Andrea Karaköy

İstanbul’un tarihi yarımadasının kalbinde, zamana meydan okuyan Karaköy’ün dokusunda benzersiz bir lezzet durağı yeniden hayat buluyor. Tarih ve modernin iç içe geçtiği Andrea Karaköy sıradanlıktan kaçıp benzersiz bir deneyim arayanlar için ideal bir restoran. 2022 yılında kapılarını zengin bir mirası modern dokunuşlarla harmanlayarak açan Andrea Karaköy, Oğuzhan Bingöl liderliğinde gastronomi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor.

8381

Nobu Tokyo’nun büyük şefleri Türkiye’ye geliyor

Panoramik Boğaz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans sunan Nobu Istanbul, Japonya’dan gelen misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Nobu Tokyo’nun büyük şefleri, özel omakase menüsünü sunmak için Türkiye’ye geliyor.

10917

AVLU’da Gastronomi dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi

Tarihi yarımadanın kalbinde yer alan ikonik otel Four Seasons Hotel Sultanahmet ödüllü restoranı AVLU’da özel bir tadım gecesine ev sahipliği yaptı. Yemek kültürü araştırmacısı Merin Sever'in benzersiz anlatımı ve otelin Executive Chef’i Özgür Üstün'ün yaratıcı lezzetleriyle buluştuğu “Modern Anadolu Mutfağına Yolculuk” davetinde bir araya gelen misafirler Türkiye’nin farklı bölgelerinden özel tatları deneyimleyerek gastronomik bir şölen yaşadılar.

9924

Sağlıklı lezzetleri ile Le Pain Quotidien artık Fulya'da

Lezzetli yiyecekler ve keyifli sohbetlerin yapıldığı samimi komünal masaları, özgün ve doğal menüsü ile bilinen Le Pain Quotidien gastronomi alanında yenilikçi çalışmalarıyla her zaman farkını ortaya koyuyor.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER