Favori Lezzetler | Türkiyenin En Favori Haberleri

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
580

Ak Gıda, Président ve Masterini markalı ürünleriyle IBAKTECH fuarında!

İçim, Président ve Masterini markalı ürünleriyle Ak Gıda-İçim Süt; IBAKTECH Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na katılıyor.

8809

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort kapılarını açıyor

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ultra her şey dahil konseptiyle, Bodrum Torba’da eşsiz doğasıyla ve mavi bayraklı özel plajıyla, heyecanla beklenen yenilikleriyle yaz sezonu başlıyor. Bodrum’u yeniden keşfederken yemyeşil çim alanlarla çevrili tesis tüm misafirperverliği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

9409

Kahve Dünyası, 23 Nisan'ı Hatay'da çocuklarla kutladı

‘’Hepimizin Ortak Noktası" Kahve Dünyası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Sosyal Oyun Sokakta ve Sokak Sanatları Derneği iş birliğiyle Hatay’daki konteyner kentlerde çocuklarla birlikteydi. Palyaço ve sirk gösteriyle 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklara neşeli dondurmalar da ikram edildi.

6569

“Van kahvaltısı” ile Elite World kültür elçiliği yapacak

Elite World Hotels & Resorts, Van kahvaltısının tanıtımına katkı sağlamak ve kültürel mirasa sahip çıkmak için proje başlattı. “Dünden bugüne iz bırakan lezzetler: Van Kahvaltısı” projesi ile zincirin 11 otelinde menülere eklenecek coğrafi işaretli ürünler, yerel üreticilerden temin edilerek bölge ekonomisine de katkı sağlanacak.

10363

Saye Restoran özgün gastronomi deneyiminin adresi

Bartın ve çevre illerde dahi benzeri olmayan yüksek standartlarda hizmet anlayışı ile hareket eden Saye Restoran Bartın’da açtığı ikinci şubesiyle ailecek sevdiklerinizle birlikte vakit geçirebileceğiniz çok özel bir mekan olma özelliği taşıyor.

12239

Gaziantep Mutfağı ile Raffles İstanbul’a Şef Doğa Çiftci Konuk Oluyor

Benzersiz hizmet anlayışı ve fark yaratan gastronomi deneyimleriyle Raffles İstanbul, Mayıs’ta şef Doğa Çitçi ile Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbul’a getiriyor. Sadece 2, 3, 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde akşam yemeklerinde UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na girmiş Gaziantep mutfağının özgün tatları Raffles İstanbul’da olacak.

Devamını Gör

haberler kısmında arama yapabilirsiniz.

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER