> Haberler > Tanıtım

Kütahya Porselenin yeni tasarımları büyük beğeni topladı

Favori Lezzetler Logo

IV. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT “Profit Chain” teması ile 8-9 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya NEST Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Sektör profesyonellerini bir araya getiren zirvede Kütahya Porselen Lagom, Cozy, Mezolit başta olmak üzere gastronomi sektörüne yönelik tasarladığı koleksiyonlarını sektörün beğenisine sundu.

Gastronomi sektörünün ulusal ve uluslararası arenada gelişimini desteklemek, gastronomi turizminin geleceğinin tasarlanmasına katkıda bulunmak ve ülkemizin gastronomi turizminde çekici bir destinasyon haline gelerek markalaşması amacıyla düzenlenen Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT8-9 Mart 2024’te Antalya NEST Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 

İŞLEVSELLİĞİ ÇAĞDAŞ BİR TASARIM ANLAYIŞI VE ESTETİKLE BULUŞTURAN KOLEKSİYONLAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kütahya Porselen, etkinlikte gastronomi sektörünün önde gelen isimleriyle standında bir araya gelerek işlevselliği estetik ile birleştiren yeni nesil koleksiyonlarını tanıttı. Kütahya Porselen, sadeliği şıklıkla bir araya getiren Lagom; girdap dalgalı görünümü ile doğallığı sofralara taşıyan Cozy; elde şekillendirilmiş izlenimi veren formu ile dikkat çeken Mezolit başta olmak üzere en yeni koleksiyonlarını sektörle buluşturdu.Kratos, Wellington, Gyoza, Aldante, German Design Awards 2024’te Mutfak kategorisinde “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülünün sahibi olan Panio, Chef Taste Of koleksiyonu ve Corendon serisinin yeni üyeleri de fuarda sergilendi. 

Estetik ve İşlevsellik Arasındaki Mükemmel Denge: Lagom

Adını İsveçlilerin dengeli yaşama sırrı olan Lagom’dan alan koleksiyon, sadeliği şıklıkla bir araya getiriyor. “Ne çok fazla ne de çok az, tam kararında” felsefesiyle tasarlanan Lagom, yoğun şehir hayatı temposu içerisinde yavaşlayıp sıcacık sofraların tadını çıkarmaya odaklananlara özel bir seçenek sunuyor. Lagom, altı farklı renk seçeneği ile kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtacakları kombinasyonlar yapmasına da olanak veriyor.

Doğallığın Sofralara Yansıması

Amorf formu, girdabı andıran dalgalı deseni ile doğallığı sofralara taşıyan koleksiyon, Cozy Sand, Cozy Cashmere, Cozy Caramel, Cozy Navy olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile şeflerin özgün sunumları için mükemmel seçenekler sunuyor.  

Tasarımlarıyla dünya sofra kültürüne değer kazandıran Kütahya Porselen’in yeni koleksiyonlarından Mezolit, amorf formu ve doğal görünümü ile dikkatleri üzerine çekti. 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER