> Haberler > Favori Oteller

Akra Sorgun'dan keyif ve lezzet şöleni

Favori Lezzetler Logo

Akdeniz'in büyüleyici manzarasının tam ortasında, huzur ve lüksü mükemmel bir şekilde harmanlayan Akra Sorgun, gerçekleştirdiği kapsamlı renovasyon sürecinin ardından, 5 Nisan’da kapılarını açıyor.

Antalya'nın tarihi Side bölgesinde, Akdeniz'in sonsuz mavisine sahip büyüleyici manzarası ile Akra Sorgun, misafirlerini yenilenen yüzüyle karşılamaya hazırlanıyor. Huzur ve lüksün mükemmel şekilde harmanlandığı Akra Sorgun, kapsamlı bir renovasyon sürecinin ardından, 5 Nisan’da açılıyor. Konforlu ve yepyeni bir tatil deneyimi

Akra Sorgun, 2024 yaz sezonunda heyecan verici yepyeni bir Akdeniz deneyimi vaat ediyor. Akra Sorgun’da lüks detayların eklendiği ayrıcalıklı odaların yanı sıra birçok yenilik misafirleri bekliyor. Yeni teknolojilerle donatılan odalarda konforu ön planda tutan mobilyalar, üst segment minibar seçenekleri gibi her misafire özel geniş alanlar sunuluyor. Modern ve zarif tasarım detaylarıyla yer aldığı lobi alanı ise ayrıcalıklı misafir hizmetleriyle bir araya gelerek tatilin keyifli başlangıcının ilk adresi oluyor. 

Hem yetişkinler hem de çocuklar için ayrıcalıklı alanlar

Yetişkinlere, ailelere ve herkesin kullanımına sunulan karma alanlarıyla hizmet veren Akra Sorgun, aynı anda farklı tercihlere hitap ediyor. Akra Sorgun’un eğlence dolu dünyasında hem bebekler hem de çocuklar için büyük ayrıcalıklar yer alıyor. Profesyonel bir ekip tarafından güvenli oyun alanlarında çeşitli özel etkinlikler düzenleniyor. Genç misafirler Akra Sorgun’da, eğlenceli yüzme havuzları ve birçok farklı etkinlikle keyifli vakit geçirebiliyor. Birbirinden renkli aktivitelerin sunulduğu iki adet açık oyun parkında da unutulmaz anılar ve eğlence dolu bir tatil çocukları bekliyor. Gün boyu devam eden keyif ve lezzet şöleni

Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini bir araya getiren restoran ve barlarında unutulmaz bir ziyafet yaşamanızı sağlayan Akra Sorgun, yaz sezonunda misafirlerini 24 saat boyunca devam eden yeni restoranı ile karşılıyor. Bahçe manzarasının eşlik ettiği açık büfe ana restoranı ve İtalyan mutfağının en özel lezzetlerinin sunulduğu Olive A’la Carte Restaurant ise tamamen yenilenerek, misafirlerine şık ve modern bir ambiyansta ayrıcalıklı bir gastronomi deneyimi sunuyor. Lobide sizi bekleyen Başka Ol Kitap ve Bisiklet Kafe ise molalarınıza leziz tatlar ve içecekler ile eşlik ediyor. 

 

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER