> Haberler > Favori Lezzetler

Bandırma'daki ilk ve tek tahin helvacısı!

Favori Lezzetler Logo

1917 yılından bu yana lezzet tutkunlarını gerçek tahin helvası ile buluşturan Hasan Çavuş Helvacısı, Bandırma’nın ilk ve tek tahin helvacısı olma unvanını elinde bulunduruyor

Hasan Çavuş Helvacısı tam 1 asırdır lezzet yolculuğuna devam ediyor. Dile kolay tam 103 yıl! Hasan Çavuş’un 1917 yılında başladığı helvacılığa günümüzde dördüncü kuşak konumundaki Serkan Argüden devam ediyor. Köklü markaları hakkında konuşan Argüden, “1917 yılında başlayıp, bölgemizde ve ülkemizin birçok yöresinde tanınan Hasan Çavuş Helvacısı tescilli bir marka durumuna geldi. Hizmetimizi, bundan sonraki kuşaklarımızla da aynı meslek ahlakı içinde sürdüreceğiz” diyor.

Tamamen el yapımı ve doğal

Hasan Çavuş Helvacısı’nı diğerlerinden ayıran en önemli özellik ürünlerin el yapımı ve yüzde 100 doğal olması. Hasan Çavuş’ta üretilen ürünleri sade, kakaolu, cevizli, fıstıklı, cevizli-kakaolu tahin helvaları, bademli ve çilekli yaz helvaları, koz helva, köpük helva, tahin ve pekmez olarak sıralayabiliriz.  İstanbul, Bandırma, Erdek, Edincik ve Avşa’daki satış noktalarından tedarik edebileceğiniz helvaları, resmi internet sitesinde yer alan Whatsapp sipariş hattından da satın alabilirsiniz.  



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER