> Haberler > Favori Oteller

Bayram tatili Four Points by Sheraton İstanbul’da bir başka

Favori Lezzetler Logo

Dokuz günlük Ramazan Bayramı’nı İstanbul’un büyülü dünyasında geçirmek isteyenleri, Four Points by Sheraton İstanbul’da huzurlu bir konaklama bekliyor. Şehrin gözde alışveriş ve gastronomi merkezi Vadistanbul’a birkaç dakika uzaklıkta olan, İstanbul Havalimanı, Haliç, Taksim ve Beşiktaş gibi popüler mekânlara oldukça yakın mesafede konumlanan, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahip otel, kaliteli hizmetiyle bayram tatilinizi unutulmaz kılacak.

Ramazan Bayramı’nın dokuz güne çıkmasıyla birlikte gezi rotaları araştırılmaya başlandı. Kuşkusuz İstanbul, köklü tarihi, Boğaz’ın güzelliği, dünyanın kültür-sanat, eğlence, alışveriş ve iş merkezlerinden biri olmasıyla en çok turist çeken şehirlerden. 2023’te 17 milyon 370 bin 30 kişinin ziyaret ettiği şehir, dokuz günlük bayram tatili için de yoğun ilgi görüyor. Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, tatilini İstanbul’da geçirmek isteyenlere, kaliteli hizmeti ve merkezi konumuyla büyülü bir deneyim sunuyor. Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İstanbul, üç süit ve iki engelli olmak üzere ferah, konforlu ve modern tasarlanmış toplam 173 odaya sahip.Stratejik konum, ulaşım kolaylığıŞehir merkezinin yanı sıra İstanbul’un gözde alışveriş ve gastronomi merkezi Vadistanbul’a birkaç dakika uzaklıkta olan, İstanbul Havalimanı, Haliç, Taksim Meydanı ve Beşiktaş gibi popüler mekânlara oldukça yakın mesafede konumlanan Four Points by Sheraton İstanbul’a, şehrin birçok lokasyonundan kolaylıkla ulaşmak mümkün. Ayrıca misafirlere, otelin seçkin restoranı PaperHouse’un deneyimli şefleri tarafından özenle hazırlanan lezzetler ve Zen SPA tarafından sunulan terapi ve masajlarla tatillerini güzelleştirme şansı da sunuluyor. 

İster tek başınıza, isterseniz tüm sevdiklerinizle konaklamak için kusursuz bir deneyim vadeden, misafirlerine hızlı check-in/check-out, kesintisiz, hızlı ve güvenilir internet hizmeti sunan Four Points by Sheraton İstanbul, bayram tatilini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER