> Haberler > Favori Lezzetler

Espressolab mağazalarında Philadelphia Peynirli San Sebastian Cheesecake

Favori Lezzetler Logo

Nitelikli kahve akımının Türkiye'deki en başarılı temsilcilerinden Espressolab, özenle seçilmiş ve kavrulmuş kahvelerinin yanı sıra bakery ürünleri ile de müdavimlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Espressolab, menüsüne yeni kattığı Philadelphia peyniriyle hazırlanan San Sebastian Cheesecake ise misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Gurme kahve kültürünü dünyanın dört bir yanındaki kahve severlerle buluşturan Espressolab, özenle hazırladığı bakery ürünleri ile de ilklere imza atıyor.  Benzersiz ve yenilikçi reçetelerle hazırlanan tatları menüsüne ekleyerek müdavimlerini şaşırtan Espressolab, Philadephia peyniri ile hazırlanan San Sebastian Cheesecake’i lezzet severlere sunuyor.

Espressolab’in menüsüne kattığı bu yeni lezzet, diğer San Sebastian Cheesecake’lerden farklı olarak içerisinde Philadelphia peyniri kullanılarak hazırlanıyor ve Philadelphia peynirinin eşsiz dokusu ve lezzeti, cheesecake'e ayrıcalıklı bir tat katıyor.  Tüm Espressolab mağazalarında bulabileceğiniz San Sebastian Cheesecake, ayrıcalıklı tadıyla sizleri bekliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER