> Haberler > Favori Lezzetler

Four Seasons Hotel Bosphorus, Babalar Günü Brunch’ı ile kutlanır

Favori Lezzetler Logo

Four Seasons Hotel Bosphorus, adeta bir klasik haline gelen Babalar Günü brunch’ı için birbirinden özel lezzetler sunuyor. Boğaz’ın maviliklerine bakan geniş terasında babalar ve çocuklarını tatlı sohbetler eşliğinde bir araya getiren brunch’ta, Four Seasons’ın deneyimli şeflerinin hazırladığı lezzetlere Purple Hand Band canlı müzikleri ile eşlik ediyor.

İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarasına ev sahipliği yapan Four Seasons Hotel Bosphorus, Babalar Günü’nü sevilen lezzetleri ve Purple Hand Band’in canlı müzikleri  ile mutlu bir deneyime dönüştürüyor. Otelin Boğaz’ın lacivert sularının kıyısında yer alan, şehrin buluşma noktası olan özel terasında düzenlenen brunch, leziz ve geniş seçenekler sunuyor. 

Babalar Günü’ne özel olarak pazar günü Four Seasons Hotel Bosphorus’un ferah terasında sunulan brunch’ta İtalyan taze peynir çeşitleri, füme ve kuru etlerin yanı sıra sushi & sashimi çeşitleri, istiridye, ıstakoz madalyon, karides söğüş, ahtapot gibi soğuk balık ürünleri ve sıcak balık çeşitleri de yer alıyor. Farklı zevklere hitap eden ve geniş seçenekler sunan brunch’ta nefis mezeler, kömür ızgarasında kebaplar ve dönerin yanı sıra birbirinden lezzetli tatlılar ve fırın ürünleri de yer alıyor.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER