> Haberler > Favori Oteller

Grand Hyatt İstanbul’dan Hafta Sonu Romantik Konaklama Paketi

Favori Lezzetler Logo

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, hem şehrin havasını solumak hem de konforlu odalarında misafirlerine sunduğu üstün hizmet anlayışıyla huzurla vakit geçirmek isteyen çiftler için hafta sonu romantik bir konaklama paketi sunuyor.

Hyatt Care & Cleanliness Commitment programının yanında Sağlık ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediği prosedürleri birebir uygulayan Grand Hyatt İstanbul, misafirlerine güvenli bir tatil, dinlenme alanı sunuyor.

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan ve aynı zamanda konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak bir ortam sunan Grand Hyatt Istanbul, misafirlerine keyifle ve ev konforunda vakit geçirebilecekleri romantik bir program sunuyor. 


Grand Hyatt’ın deneyimli şeflerinin elinden hazırlanacak üç aşamalı romantik çift kişilik akşam yemeği ile konaklama, kahvaltı, odanızda karşılamada sunulan bir şişe yerli şarap, 34 Restaurant’ta alınacak tüm yiyecek ve içeceklerde yüzde 20 indirim sunuluyor. 

Hem evinizden farklı bir yerde hem de lüks bir hizmet anlayışıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için hazırlanan programda ayrıca erken giriş ve geç çıkış opsiyonu, delux odaya upgrade imkanı tanınıyor. Romantik paketin gecelik fiyatı 135 Euro. 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER