> Haberler > Favori Oteller

Hyde Bodrum 2024 yaz sezonunda açılacak

Favori Lezzetler Logo

Hyde, Türkiye’ye girişini Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak ev sahipliğinde gerçekleştirilen davetle duyurdu. 2024 yaz sezonunda açılacak otel, markanın Türkiye'deki ilk oteli ve aynı zamanda bünyesindeki ilk adult only lüks tatil destinasyonu olacak.

Lüksü, olağanüstü gastronomi destinasyonlarıyla birleştirerek yetişkinlere yönelik her şey dahil tatil deneyimini Türkiye’de sunmaya hazırlanan Hyde Bodrum, açılış partisini Momo Bebeköy’de düzenledi. Hyde Bodrum’un Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak’ın ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde düzenlenen partiye iş, sanat ve cemiyet dünyasından önemli isimler katıldı.

“Açılış ve Hyde’ın Türkiye’ye girişi için oldukça heyecanlıyız”

Açılış partisinde konuşma yapan Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak, “Keşif ruhuna dayanan yeni nesil bir yaşam tarzı misafirperverliğine geçiş başlatan Hyde, Hyde Bodrum ile  Türkiye’de 2024 yaz sezonunda kapılarını açıyor. Açılış ve Hyde’ın Türkiye’ye girişi için oldukça heyecanlıyız. Hyde Bodrum, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil lüks bir deneyim sunan ilk Hyde olmasının yanı sıra markamızın Türkiye'deki ilk destinasyonu olacak” şeklinde konuştu.

Ultra her şey dahil lüks ve yaşam tarzı bir tatil deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor

Ege Denizi’nin ışıltılı turkuaz sularıyla çevrili Bodrum Yarımadası’nın göz alıcı doğasında yer alan Hyde Bodrum, yüksek standartlarda eğlence, müzik, gastronomi, sanat ve sosyal aktiviteleri ile festival hissine odaklanacak. 2024 yaz sezonuyla birlikte sadece yetişkinlere özel, ultra her şey dahil lüks ve yaşam tarzı bir tatil deneyimi yaşatmaya hazırlanan Hyde Bodrum, festivaller, yerli ve yabancı DJ’ler ve güçlü entertainment programlarına ev sahipliği yapacak. Seçkin yaşam tarzı ve sunacaklarıyla tatil için yeni bir kaçış ve eğlence destinasyonu

Seçkin yaşam tarzı ve sunacaklarıyla tatil için yeni bir kaçış ve eğlence destinasyonu Hyde Bodrum, misafirlerine yüksek kalitede eğlence anlayışı içinde wellness aktiviteleri, sanat atölyeleri ile sanat, spor ve iyi yaşamın iç içe geçtiği ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunacak. Misafirler sezon boyunca doğa ve su sporları, entertainment programları, wellbeing aktiviteleri, sanat atölyeleri ve şeflerin dünya mutfaklarından hazırladığı birbirinden farklı eklektik tatları deneyimleyecek. Hyde Bodrum’da sofistike bir inziva arayan gezginler için havuz veya bahçe manzaralı, özel havuzlu, jakuzili olmak üzere 212 oda, süit ve 4 villa seçenekleri mevcut. Arkadaşları veya sevdikleriyle sadece kendine özel, izole bir tatil yaşamak isteyenler için ise üç yatak odalı, özel havuzlu ve mutfağı bulunan dört villa sunuluyor. Carte Blanched tarafından tasarlanan, bir bar ve beş seçkin restoranla hizmet verecek otel, Bodrum  merkeze ve Bodrum Marina’ya 15, Milas-Bodrum Havalimanı’na 30, Yalıkavak Marina’ya 35 dakikalık mesafesiyle deniz, kara ve havayoluyla kolay bir ulaşım sunuyor. 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER