> Haberler > Favori Lezzetler

Yeni yılın ilk ayında Müzik ve gerçek eğlence The Populist’te

Favori Lezzetler Logo

Yapı Kredi bomontiada’dan sonra şehrin yeni sanat ve gastronomi noktası Galataport İstanbul’da misafirleriyle buluşmaya devam eden The Populist yeni yılın ilk ayını iyi müzik ve gerçek eğlenceyle karşılıyor.

The Populist, Yapı Kredi bomontiada’dan sonra şehrin yeni mahallesi Galataport İstanbul’da açılan ikinci şubesiyle de müzik ve yüzde yüz eğlenceye yön vermeye devam ediyor.  Ocak ayında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan DJ performansları arasında iki yeni isim dikkat çekiyor. House müziğin yetenekli ismi DJ Erel Eryürek 9 Ocak ve Disco & Funk tarzıyla dinleyicilerle buluşan DJ Fatih Mutlu 30 Ocak’ta Galataport İstanbul The Populist’te muhteşem performanslara hazırlanıyor. Yeni bir yılı karşılamaya sayılı günler kala iyi müzik, iyi yemek ve yüzde yüz eğlenceden vazgeçmeyenler The Populist’in müzik takvimiyle hız kesmeyen eğlencenin tadını Ocak ayı boyunca doyasıya çıkarıyor.  

 

Yapı Kredi bomontiada ve Galataport İstanbul şubelerinde iyi müzik dinlemek isteyen herkes için alternatif isimlere yer veren The Populist, yoğun ilgi gören “Plak ve Kültürü” başlıklı workshop serisine Ocak ayında da devam ediyor. 16 Ocak Pazar günü gerçekleşecek serinin dördüncü etkinliğinin konuğu Rainbow45 Records’un kurucu üyesi Salih Karagöz oluyor. Müzik yazarı ve DJ Murat Beşer’in konuğu başarılı müzik insanı Karagöz, merak edilen pikap konusunda katılımcılarla değerli bilgiler paylaşmaya hazırlanıyor. Rainbow45 Records tarafından basılan 17 plağın prodüksiyon aşamalarının ve mutfağının da konuşulacağı keyifli workshopta plaklardan örnekler de dinlendikten sonra Murat Beşer pikapların başına geçerek 70-80-90’lı yılların eğlenceli hit parçalarından oluşan setini müzikseverlerle paylaşacak.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER