> Haberler > Favori Lezzetler

Nişantaşı'nda eşsiz lezzetlerin ve eğlencenin adresi Zihni

Favori Lezzetler Logo

İstanbul’un efsane eğlence mekanlarından Zihni, geri döndü. Müzik direktörlüğünü Teoman’ın yaptığı Zihni Nişantaşı, zengin mönüsüyle müdavimlerinden tam not aldı. Eski günlere özlem duyan sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren mekan, İstanbul gece hayatının yeni adresi oldu. 80’li yıllara damga vuran Zihni Nişantaşı, ev konforunda eğlenceyi sunarak farklı bir atmosfer yarattı.

Nişantaşı’nın tam orta yerinde hem özenle seçilmiş dekorasyonu hem de mistik kokularıyla bir İstanbul klasiği olan Zihni kapılarını yeniden açıyor. Eğlenceye yeni bir anlayış katan Zihni, modern düşünce yapısıyla eskinin yeniye evrildiği bambaşka bir atmosferde misafirlerini yeni hikâyeler yazmaya çağırıyor.  Zihni Nişantaşı, geçmişin izlerini takip ederek, orijinal Zihni Bar'ın dekorasyon ve tasarımlarını modern dokunuşlarla birleştiriyor. İlk açıldığında bir galeri olarak hayat bulan Zihni, ev konforunu ve eğlenceyi bir araya getirerek farklı bir atmosfer yaratma misyonunu sürdürüyor.Zihni Nişantaşı’nın yeniden doğuşu

Ulaşım kolaylığı ve kaliteli eğlence anlayışıyla öne çıkan Zihni Nişantaşı, keyifli sohbetlerin, özel günlerin kutlanabileceği ya da günün yorgunluğunu atmak için uğranabilecek bir mekân olarak talep görüyor.

Mekâna uygun güzel bir ışıklandırma ile İstanbul’da gizli bir hazine olan Zihni Nişantaşı, kapısını açar açmaz sizi nostaljik bir atmosferle karşılıyor. Profesyonel şeflerin özenle hazırladığı mönüleriyle, her damağa hitap eden mutfağındaki çeşitlilikle, misafirlerine gösterilen özen ve bire bir hizmet veren personeliyle   Zihni Nişantaşı kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz bir deneyim sunuyor.Ünlü sanatçı Teoman’ın Müzik Direktörlüğünde eşsiz bir eğlence Harika tasarımlı nostaljik tavana sahip, şık ve özenle dekore edilen Zihni Nişantaşı’nda ünlü müzisyen Teoman’ın müzik direktörlüğüyle, misafirlere mükemmel bir eğlence sunuluyor. Rock Müziğinin efsane sesi Teoman ile tüm gece devam eden ve eğlenceye yeni bir soluk getiren Zihni Nişantaşı, herkesi bu eğlenceye ortak olmaya davet ediyor.

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER