> Haberler > Favori Lezzetler

Oligark ile yeni yıla eğlence, müzik ve lezzet dolu bir merhaba

Favori Lezzetler Logo

İstanbul'un en gözde yeme-içme, eğlence ve etkinlik mekanı Oligark İstanbul, 2024’e boğaz manzarası eşliğinde eğlence, müzik ve lezzet dolu bir merhaba demek isteyen konuklarını bekliyor!

Kuruçeşme Halide Hanım Korusu’nun karşısında yer alan ve İstanbul’un eşsiz manzarasına sahip konumuyla fark yaratan Oligark İstanbul, yılbaşında konuklarına ayrıcalıklı bir kutlama sunuyor.Yeni yılı boğazın eşsiz manzarasında görsel bir şölen ile karşılamak isteyen konuklarına canlı müzik, oryantal şov ile keyifli anlar yaşatacak mekan, yılbaşına özel menüsü ile de bir lezzet yolculuğu sunacak. Grup Troubadours’un canlı müziği eşliğinde eğlenceye doyacak konuklar unutulmaz bir yılbaşı geçirecekler.Damaklarda iz bırakacak lezzetler

Oligark İstanbul, yılbaşı menüsünde yer alan balkabağı çorbasından avokadolu deniz ürünleri tabağına, fırında hindi sarmadan ızgara kılıç balığına, çikolatalı kestane truffe’den gece sonu çorbasına çok özel lezzetler ile konuklarına yılbaşı ziyafeti yaşatacak. Yemek sonrası kulüp kısmında loca ve stand seçenekleriyle misafirlerini ağırlayacak olan Oligark İstanbul, havai fişek gösterisi ile görsel bir şölen de sunacak.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER