> Haberler > Favori Lezzetler

Şahane Döner Şirinevler’de

Favori Lezzetler Logo

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin seçkin kurumsal markalarından olan Şahane Döner İstanbul Şirinevler genç işletmeciler Kemal ve Evren tarafından en favori lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.

Favori Medya Grubu @favori.lezzetler ve @favorimekanlar olarak İstanbul'da lezzet keşfine @sahanedonersirinevler devam ediyoruz.
Şahane Döner sektörün et grubunda faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki pek çok işletme gibi büyük hedef ve umutlarla ama mütevazı imkânlarla yola çıkan en büyük sermayesinin ilkeli olmak, çok çalışmak ve müşterisine kaliteli ürün ve hizmetler sunmak bilinciyle o yıllardan bugünlere büyüyerek geldi. Şimdi aynı tutku ve inançlarla ve Şahane Döner markası ile Türkiye’nin geleneksel lezzeti olan döneri halkla buluşturuyor, hakiki döneri halkla buluşturuyor.


İnsan sağlığıyla doğrudan ilgili olan sektörün birincil önceliği gıda güvenilirliği. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin seçkin kurumsal markalarından olan Şahane Döner İstanbul Şirinevler genç işletmeciler Kemal ve Evren tarafından en favori lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.

Genç girişimci Kemal bey ve Evren bey ile @sahanedonersirinevler hakkında lezzet dolu sohbet ettik. Sizde daha fazlası için Favorilezzetler YouTube kanalından izleyebilirsiniz.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER