> Haberler > Favori Lezzetler

Şehrin Meksikalısı Ranchero 18 yaşında

Favori Lezzetler Logo

Rıza Tanyeri ile Patricia Selma Tanyeri Gonzalez çiftinin adeta romanlara konu olacak büyük aşkından doğan Ranchero, Türkiye’deki ilk restoranını 05.05.2005 tarihinde İstanbul Suadiye’de hizmete açtı. İstanbul ve Ankara’da toplam 7 noktada gerçek Meksika lezzetleri sunan mekan, 18. yaşına merhaba dedi.

Meksika mutfağını seviyorsanız ya da bu lezzetlerin nasıl olduğunu merak ediyorsanız, kökü Aztek ve Mayalara uzanan binlerce yıllık orjinal tarifleri deneyimlemek için okyanus ötesine kadar gitmenize hiç gerek yok. 2005 yılında İstanbul Suadiye’de Meksikalı & Türk bir aile tarafından hizmete açılan Ranchero Restaurant, sahip olduğu ambiyansı, orjinal yemekleri, bu lezzetlere eşlik eden muhteşem margaritaları ve birbirinden özel kokteylleriyle 18 yıldan bu yana Meksika’yı Türkiye’ye taşıyor. Latin esintileri eşliğinde Meksika klasiği lezzetler, Tacolar, Burritolar, patentli soslar, margaritalar ve egzotik kokteyller…Şehrin Meksikalısı, binlerce yıllık mutafın en özel tariflerini mönüsünde buluşturuyor. Meksika fasulyesinin başrolde olduğu çorbalar, günlük taze üretilen nachoslardan yapılan atıştırmalıklar, et, tavuk veya deniz mahsullerinin adeta birer lezzet şölenine dönüştüğü Tacolar, buğday ya da mısır unundan günlük hazırlanan Burritolar, Meksika usulü burgerler, Meksika’nın olmazsa olmazı Fajita ve çok daha farklı lezzet Ranchero misafirlerini bekliyor. Mönüsünde veganlara ve vejeteryanlara özel zengin seçeneklerin de yer aldığı mekan, minik misafirleri için de sağlıklı ve lezzetli yemekler sunuyor.

Ranchero’da her yemek bir kutlamaya dönüşüyor!

Yeni yaşını Ankara’daki One Tower Avm şubesinde “yaza merhaba” daveti eşliğinde kutlayan Ranchero, kuruluşundan bugüne misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” sloganıyla karşılıyor. Okyanus ötesinden gelen sıcak Latin ezgileri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde Meksika mutfağının orijinal tatlarını denemeye gelenler, mekanı her ziyaret ettiklerinde bu kadim kültürü tekrar yaşarken, Ranchero’da yemek, adeta bir kutlama haline geliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER