> Haberler > Favori Lezzetler

Six Senses Kocataş Mansions'da Anneler Günü

Favori Lezzetler Logo

Boğaz’ın huzurlu ve görkemli kıvrımlarından Sarıyer’de konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, Anneler gününe özel olarak oluşturduğu zengin brunch menüsü ve enstrümantal müzik performansı ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Anneler Günü'nde hayatınızdaki özel kadınlara Six Senses Kocataş Mansions’da unutulmaz bir brunch deneyimi yaşatın. İstanbul'un kalbinde yer alan tarihi konaklar, enstrümantal müzik performansı ve zengin büfe çeşitleriyle tamamlanan özel bir brunch etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Şeflerimizin hazırladığı enfes gurme yemek seçeneklerinin tadını çıkarın. Pastane köşemiz, deniz ürünleri ve leziz et seçenekleri ile zengin bir brunch sizleri bekliyor. Pazar günü saat 12.00 – 15.00 saatleri arasında servis edilecek keyifli brunch'ımızın tadına varırken enstrümantal müzik performasın dinlendirici melodilerinin keyfini çıkarın.

Sevgi ve lezzet dolu bir kutlama için Anneler Günü'nde Six Senses Kocataş Mansions’da bize katılın ve en iyisini hakeden annelerimiz için bu günü birlikte özel kılalım.

Çocuklarımızı ise Six Senses Çocuk Kulübümüzde eğlencili aktiviteler bekliyor.Ahşap boyama etkinliğinden çiçek tasarımına, ileri dönüşüm ile yaratıcılıktan taş boyama etkinliğine kadar keyifli etkimliklerimiz Anneler günü brunch’ımız süresinde yer alacaktır.

Hayatımızdaki değerli annelerimizi onurlandırmak ve kutlamak için bu Anneler Günü'nde Six Senses Kocataş Mansions’da sizleri bekliyoruz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER