> Haberler > Favori Mekanlar

Balıkçı İsa’dan doyumsuz lezzetler…

Favori Lezzetler Logo

Balık restoranları arasında liste başlarında yer alan, adını hemen herkesin mutlaka duyduğu ödüllü bir mekan olan Balıkçı İsa yeni sezona iddialı giriş yaptı.

Antalya, Muratpaşa’da faaliyet gösteren Balıkçı İsa, iddialı balık severlerin aranın mekanları arasında yer alıyor. İsa Ekici tarafından kurulan mekan, konumu itibari ile misafirlerini Akdeniz’in eşsiz manzarası ile karşılıyor. Mekana ayak basar basmaz manzara karşısında büyüleniyorsunuz.  Balıkçı İsa için şüphesiz balık restoranlarının en iyilerinden biri diyebiliriz. Sayısız ünlü ismin yanı sıra Antalya’da yaşayanların ve yolu Antalya’ya düşenlerin müdavimi olduğu restoran, sırrını birçok şeye borçlu. Bu sırlardan biri İsa Bey’in güler yüzü ve misafirlerine olan samimiyeti. Tüm gün masalar arasında dolaşarak misafirleri ile tek tek ilgilenen işletme sahibi İsa Ekici, insanı evinde gibi hissettiriyor. Arkadan hafif hoş müzik eksik olmayan müzik sohbetin önüne geçmeden yemek yerken keyif veriyor.

Ve tabii ki eşsiz menü…

Usta şeflerin mutfakta zevkle çalıştığını daha tabak masaya gelir gelmez anlıyorsunuz. Birbirinden leziz yemekler, gözlere bayram ettiren sunumuyla servis ediliyor.

Taze mezeler, mevsimine uygun balıklar, salatalar, tatlılar, ara sıcaklar arasında seçmekten zorlanıyorsunuz. Mevsim balıkları ve zengin meze çeşitliliğine sahip Balıkçı İsa, Antalya’nın eşsiz manzarası ile birlikte müşterilerini ağırlıyor. Ege mutfağının hakim olduğu, taptaze deniz ürünleri, lezzetli mezeleri ve çok sevilen ara sıcakları ile büyük beğeni alıyor.

Yılların deneyimli ismi Ekici, geniş yelpazeli menülerinin olduğunu ve kendilerine ait “İsa’nın Aşkı’’ adında da bir çeşit mezelerinin olduğunu söylüyor. Ayrıca İsa Ekici, ürünleri bizzat kendisinin seçtiğini, tazelik ve kaliteden asla ödün vermediğini belirtiyor ve şube açmayı düşünmediğini ekliyor.

Ünlülerin uğrak yeri olan mekân 2018’den beri 350 metre karelik bir alanda, 15 kişilik bir kadro ile Antalya Muratpaşa’da hizmet veriyor. Restoran yaklaşık olarak 180 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. İşletme Antalya’nın güzel manzarası ve lezzeti sayesinde misafirlerini ağırlıyor.


Ayrıntılar https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER