> Haberler > Favori Mekanlar

Nobu Tokyo’nun büyük şefleri Türkiye’ye geliyor

Favori Lezzetler Logo

Panoramik Boğaz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans sunan Nobu Istanbul, Japonya’dan gelen misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Nobu Tokyo’nun büyük şefleri, özel omakase menüsünü sunmak için Türkiye’ye geliyor.

New York’tan dünyaya yayılan efsanevi Nobu Restaurant, her yıl olduğu gibi 2024 yılında da pişirme deneyimlerini geliştirmek ve farklı kültürlerin mutfaklarını tanıştırmak adına uluslararası şeflerini bir araya getirecek. Nobu Tokyo’nun meşhur şefleri, Asya-Pasifik Bölge Direktörü Baku Kobayashi'nin de katılımıyla 24-28 Nisan tarihleri arasında Japon mutfağının özgün lezzetlerinden oluşan omakase menüsünü Türkiye’de bulunan misafirleriyle buluşturmak için İstanbul’u ziyaret edecek.Tokyo Haftası

İstanbul’un yeme-içme portföyüne yeni bir soluk getiren Nobu Istanbul, yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin yıldönümü tesisinin 100. Yılına özel Nobu Tokyo’nun sıra dışı lezzetlerden oluşan omakase menüsü, İstanbul’da servis edilecek. Nisan ayında düzenlenecek Tokyo haftasına özel Suşi Şefi Masami Ouchi ve Nobu Tokyo Kurumsal Şefi Shuichi Yamaguchi Türkiye şefleriyle birlikte Nobu Istanbul’un mutfağında birlikte çalışacak. Japon mutfağına özel reçetelerin Nobu Tokyo standartlarında sunulacağı özgün menü, 24-28 Nisan tarihleri arasında deneyimlenebilecek.

 

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER