> Haberler > Favori Mekanlar

Balıkçım Urla lezzetleriyle misafirlerini bekliyor!

Favori Lezzetler Logo

İzmir Urla’da faaliyet gösteren, her zaman olduğu gibi balık ve mezenin tadına varacağınız, en taze balıklar, ahtapotlar, karidesler ve özel istekler üzerine hazırlanan deniz ürünleri ile adından sıkça söz ettiriyor.

Muhteşem ve bereketli sulara sahip olan Eğe’nin güzel ili İzmir Urla’da açılan 2.şubesi ile her zaman olduğu gibi balık ve mezenin tadına varacağınız, en taze balıklar, ahtapotlar, karidesler ve özel istekler üzerine hazırlanan deniz ürünleri ile misafirlerini ağırlayan Balıkçım Urla mezeleriyle de göz dolduruyor. Her damağa hitab eden birbirinden farklı meze çeşitleriyle iddialı. Balıkçım Urla hakkında merak edilenleri Favori Lezzetler okuyucularına açıklayan Emre Kızılışık sorularımızı yanıtladı.

Balıkçım Urla’nın lezzet yolculuğu  hikayesi  nasıl başladı?

2011 yılında Balıkçım Urla adında ufak bir balık Pişiricisisi olarak başladığımız serüvende işimizi severek ve özenli yaptığımız İçin müşteri yoğunluğuna cevap veremez duruma geldik.Sonrasında bulunduğumuz çevreden çok uzaklaşmadan aynı isimle daha büyük müşteri kitlesine hizmet verebilmek adına şimdiki restoranımızı faaliyete geçirdik.

Deniz mahsulü seven biri olarak neden Balıkçım Urla’yı tercih etmeliyiz?

Ürünlerimizin lezzetinin iyi olması nın öncelikli sebebi restoranımızdaki tüm ürünlerin (Balık, Kabuklular, meze)en taze haliyle müşterimizle buluşmasıdır.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ne gibi önlemler alıyorsunuz?

Salonumuzun üstü havaların müsait olduğu zamanlarda her zaman açılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Masalarımızın mesafe aralıkları sosyal mesafe kurallarına göre yerleştirilmiş olup masalarımızın tamamında dezenfektan ve tek kullanımlık masa örtüsü kullanmaktayız.Tüm personelimizin korona aşısı olmasına özen gösteriyoruz.

Menünüzde özellikle çok iyiyiz dediğiniz ürünler hangileri?    

El açması Kalamar mürekkepli makarna ve bizzat kendim denize dalarak çıkardığım istiridye, Deniz kestanesi ve tüm kabuklularda şüphesiz İzmir’de en iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Ürünlerinizin bu kadar lezzetli olması ve tercih edilmesinin sebebini öğrenebilirmiyiz?

Gerek mezelerimizde gerekse salatalarımızda kullandığımız ürünlerin(zeytinyağı, enginar, patlıcan, biber, salatalık, zeytin, domates vs.) tamamını 25 dönüm tarlamızda kendimiz organik bir şekilde  yetiştiriyoruz.Kendi yetiştirdiğimiz ürünler ile yaptığımız lezzetlerin  müşterileriniz tarafından taktir görmesinin başlıca sebebidir.


Ayrıntılar https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER