> Haberler > Etkinlik

Brand Week Istanbul için geri sayım başladı

Favori Lezzetler Logo

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, “Yeniden düşün, Yeniden yarat, Yeniden inşa et” temasıyla 6-10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Festival, Türkiye’nin ve dünyanın en yaratıcı isimlerini, iş dünyasının ezber bozan uzmanlarını ve trendlere yön veren düşünce liderlerini bir araya getiriyor.

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul için geri sayım başladı. “Yeniden düşün, Yeniden yarat, Yeniden inşa et” temasıyla 6-10 Kasım tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan festival, Türkiye’nin ve dünyanın en yaratıcı isimlerini, iş dünyasının ezber bozan uzmanlarını ve trendlere yön veren düşünce liderlerini bir araya getiriyor.   

İlham, bilgi, deneyim ve networking…

Dünyanın en büyük yaratıcılık festivallerinden olan Brand Week Istanbul 2023 yılında da çarpıcı ve kapsamlı bir programla karşılıyor katılımcılarını. Kültür ve teknoloji başta olmak üzere Türkiye ve dünyadaki gelişmelere yönelik araştırmaların, içgörülerin ve yeniliklerin buluşacağı festival bu yıl da sunduğu ilham, bilgi, deneyim ve networking fırsatlarıyla öne çıkıyor.  

Yaratıcılık, sürdürülebilirlik, strateji, marka yönetimi, lüks, kurumsal iletişim, dijital ticaret, yapay zekâ, içerik ve yeni medya gibi disiplinler kapsamında hayata geçirilen eğitim ve sertifika programları Brand Week Istanbul katılımcılarına kariyerlerinde derinleşme imkânı vaat ediyor. Üst düzey yöneticiler için kurgulanan Insight Zirvesi ise belirsizlik dönemlerinde iş yönetiminin ipuçlarını veriyor.      

Networking seçenekleriyle yaratıcı endüstri temsilcilerinin vizyonlarını, deneyimlerini ve öngörülerini paylaşabileceği festivalde eğlence programı da dopdolu. Radar İstanbul Açıkhava Sahnesinde BabaZula, Kerem Gürsev ve Fatih Erkoç müzik ziyafeti sunarken, İstanbul Komedi Festivali’nden Laura Smyth veLesli Karavil de performanslarıyla Brand Week Istanbul’daki yerlerini alıyor.   

Aylık 131 milyon izleyicisiyle, ABD’nin 30 medya markasını yöneten Warner Bros Discovery Inc. CEO’su Kathleen Finch ile “Top Gear” ve “The Grand Tour” sunucusu, ödüllü gazeteci Richard Hammond Brand Week Istanbul konuşmacıları arasında. İki isim 8 Kasım günü “Medyanın Değişen Yüzü: Yeni Mecralar Çağında Nasıl Güncel Kalınır?” başlıklı sunumlarıyla yaratıcı yayıncılığın ve içerik yönetiminin en yeni dinamiklerini paylaşacak.  

Bu yılın onur konuğu Uğur Yücel!

Her sene sanat dünyasından duayen bir ismin onur konuğu olarak ağırlandığı festivalde bu yılın onur konuğu Uğur Yücel. Sinema, tiyatro, yapım, müzik, dram ve mizah dünyalarını buluşturduğu çoklu kimliğiyle yaratıcılığın hep güncel kalan ismi Yücel, 8 Kasım’da “Yıkmak ve Yeniden Yaratmak Arasında Sanatçı” başlıklı oturumda Brand Week Istanbul katılımcılarıyla buluşacak. 

İş dünyasına ve yaratıcı endüstrilere yön veren isimler de bu yıl Brand Week Istanbul sahnesinde. Sürdürülebilir iletişim aktivisti Thomas Kolster, Avrupa’nın en çok ödüllü kreatif yöneticisi Bruno Bertelli, marka deneyimi uzmanı Dr. Darren Coleman, insani fayda odaklı büyüme stratejileri mimarı Frank van den Driest, Lady Gaga, Usher ve Barack Obama gibi isimlerin dijital stratejilerini şekillendiren Mark Adams, teknoloji ve inovasyon lideri Tom Goodwin gibi isimlerle markalar dünyasının geleceği tüm detaylarıyla Brand Week Istanbul programında. 

Brand Week Istanbul geçmiş ve güncel deneyimlerini, geleceğe yönelik öngörülerini ve stratejik analizlerini aktaracak global marka liderlerini de buluşturuyor. Unilever Global Chief Data Officer’ı Andy Hill, L’Oréal’in Güzellik Teknolojileri Global Direktörü Béatrice Dautzenberg, Sabancı Holding eski CEO’su Mehmet Göçmen, Garanti Bankası eski Genel Müdürü Akın Öngör ve küresel teknoloji lideri Ayşegül İldeniz bu isimlerden sadece birkaçı.

Türk edebiyatının yaşayan iki efsanesi Latife Tekin ve Murathan Mungan, sevilen yazarlar Hakan Günday ve Müge İplikçi, içgörülü tespitleriyle modern çalışma koşullarını inceleyen ekonomist Guy Standing ve Slumdog Millionare kitabının yazarı Vikas Swarup festivaldeki sunumlarının ardından kitaplarını imzalamak üzere okurlarıyla buluşacak. 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER