> Haberler > Vitrin

Egzotik tatların renkli bileşimi; Mocktail

Favori Lezzetler Logo

Yeni yıl gecesine sayılı günler kala yılbaşı sofralarınızı doğal olduğu kadar sağlıklı içeceklerle zirveye taşımaya ne dersiniz? O zaman modunuzu anında yükseltecek egzotik meyvelerin başrolde olduğu, şifa deposu baharatlarla tatlandırılmış, maden suyu ile taçlandırılmış en iyi dört mocktail tarifine hazır olun. İşte birbirinden lezzetli yeni yıl mocktailleri hazırlamanız için küçük ama lezzetli sırlar…

Yılbaşı gecesini küçük bir kutlama ve iyi bir yemek eşliğinde geçirecekseniz ne içeceğinize dair iyi bir fikre ihtiyacınız varsa, gelin, yılbaşı sofralarınız için Avşar tarafından hazırlanan en güzel mocktail tarifleriyle 2021’e merhaba diyelim…

Yeni yıla tatlı bir başlangıç: Tatlı Nar Mocktail:

Nar suyu ve limonatayı karıştırın.  Güzel bir aroma vermek için Sade Avşar Doğal Maden Suyu’nu, sade gazozu ve bir miktar taze naneyi karışıma ilave edin. Karışımı iyice çalkaladıktan sonra mükemmel bir son dokunuş için nar tanelerini mocktail’in içine atarak keyfinize bakın!

Vitamininiz bol olsun: Ekşi Elmalı Mocktail

5 taze sıkılmış yeşil ekşi elmayı, 1 küp şeker boyutunda zencefili, birkaç yaprak kişnişi, yarım çay kaşığı tahini, 4 çay kaşığı limon suyunu buzlu shaker’da karıştırarak buzlu bir bardağa koyun. Karışıma 1 adet Sade Avşar Doğal Maden Suyu ilave edin.  Hazırladığınız mocktail’i tahinli ve susamlı kurutulmuş elmayla süsleyin ve doya doya için!

Hem leziz hem sağlıklı: Greyfurtlu Mocktail

360 gr kırmızı greyfurtu, 180 gr armutu, 30 gr lime’ı, 2 cl zencefil suyunu, 15 cl ananas suyunu shaker’a koyduktan sonra üzerine buz ekleyerek iyice karıştırın. Karışımı Sade Avşar Doğal Maden Suyu ile birleştirin ve en şık bardağınızda servis edin!

Enerjinin yeni adı: Frenk Üzümlü Mocktail:

Yeşil Elma Aromalı Avşar Maden Suyu’na biraz limon suyu, frenk üzümü ve elma dilimleri ekleyerek iyice karıştırın. Hem göz alıcı bir sunum hem de lezzetli bir içecek hazırlamanız 2 dakikanızı almayacak!

Afiyet olsun!

Türk maden sularının ikonu; Avşar

Afyonkarahisar’ın şifalı yer altı rezervlerinden elde ettiği mineralli suları birbirinden farklı meyve aromalarıyla bütünleştirerek sağlık ve lezzet kaynağı olan Avşar Doğal Maden Suyu, ikonik şişe tasarımıyla da göz dolduruyor. Yüksek mineral oranları nedeniyle Zengin Mineralli Su olarak nitelendirilen Avşar Maden Suyu ürünleri;  mineral muhteviyatındaki 2.300 mg/lt Bikarbonat, 756,3 mg/lt Sodyum, 80,1 mg/ lt Klorür, 53,8 mg/lt Kalsiyum ve 96,3 mg/lt Potasyum ile Türkiye’de üretilen maden sularının içinde en yüksek değerde yer alıyor. Avşar Maden Suyu ürün portföyünde Doğal Sade Maden Suyu, Limon C Plus, Yeşil Elma, Mandalina, Limonata, Mango&Ananas, Limon, Elma, Karpuz&Çilek, Kivi&Limon, Karadut & Frenk Üzümü, Sade Gazoz, Karamix ile Düşes Armudu & Nektarin olmak üzere 14 farklı çeşit maden suyu bulunuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER