> Haberler > Vitrin

SEE FEEL LOVE Awards 2023'ün 3. ödülü NG Phaselis Bay

Favori Lezzetler Logo

NG Phaselis Bay Lifestyle Resort, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği SEE, FEEL, LOVE Awards ile mükemmel bir ödül törenine ev sahipliği yaptı. NG Phaselis Bay'e değer katan iş ortakları, SEE, FEEL, LOVE Awards 2023 kapsamında ödüllendirildi. BDT pazarlarında en başarılı 270 alt acente, ödül töreni haftasının tüm ayrıcalıklarıyla ağırlanarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Görkemli bir törenle 22-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen SEE, FEEL, LOVE Awards ödül töreni, BDT pazarında büyük yankı uyandırdı. Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, Moldova ve Beyaz Rusya'dan gelen iş ortakları, NG Phaselis Bay'de ağırlanarak unutulmaz anlar yaşadı. Bu büyük organizasyonda, 9 farklı pazarda başarılı olan ilk üç acenteye ödülleri takdim edildi.NG Phaselis Bay, değerli iş ortaklarını maksimum şekilde ağırlamak için özenle hazırlandığı bu organizasyonda "Lifestyle Resort" konseptinin benzersiz ayrıcalıklarını yaşattı. Konuklarına sunduğu ayrıcalıklarını 270 alt acentesinden gelen katılımcılara da yaşatan NG Phaselis Bay, tüm detayların incelikle düşünüldüğü bir ödül törenine imza attı.

Ödül töreni haftası boyunca süren etkinliklerde ilk gün gerçekleştirilen Bohem Parti’de misafirler Cielo’nun unutulmaz dj performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. İkinci gün düzenlenen muhteşem kokteylde, tüm katılımcılara özel sertifikalar takdim edildi. Rusya’nın sevilen ünlü pop sanatçısı Leonid Agutin’in konseriyle renklenen ödül gecesi ise katılımcılarına keyifli saatler yaşattı.SEE FEEL LOVE Awards, her yıl olduğu gibi 2023'te de sektördeki başarıları ödüllendirmeye devam ediyor. NG Phaselis Bay, gelecek yıllarda da sektöre değer katan değerli iş ortaklarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER