> Haberler > Favori Oteller

Elexus Hotel’de yeni hayatın ilk günlerinin keyfini çıkarın

Favori Lezzetler Logo

Kıbrıs Elexus Hotel, hayatlarını yeni birleştiren çiftler için birbirinden farklı balayı paketleri sunarak unutulmaz anlara şahitlik ediyor.

Evlenen çiftlerin hayallerindeki düğünü gerçekleştirmelerinin yanı sıra alternatif balayı paketleriyle de dikkat çeken Elexus Hotel, hafızalardan silinmeyecek hatıralara ev sahipliği yapıyor. Otel, modern mimarisi, lezzetli yemekleri, huzur veren SPA’sı ve kusursuz hizmet kalitesiyle romantik bir balayının ideal rotası oluyor.

Kıbrıs’ta doğayla iç içe konumlanan otel, uzun ve yorucu geçen düğün seromonilerinin ardından keyifli balayı paketleriyle de lüks ve konforu bir arada buluşturuyor. Usta şeflerin özel sunumlar eşliğinde hazırladığı lezzetli menüler, otelin konsept restoranlarında çiftlerin beğenisine sunuluyor.

Balayına özel Gold, Silver ve Diamond adlı üç farklı alternatifte paket sunan Elexus Hotel, yeni hayatının ilk günlerinde çiftleri yalnız bırakmıyor. Paketler, havaalanından limuzinle karşılamaya balayı çiftlerine özel ayak masajına, süresiz geç çıkış ayrıcalığından akşam yemeğinde özel aşçı servisine kadar uzanan birbirinden farklı hizmetleri içeriyor.Otelin hizmetleri arasında yer alan “Butler” servisi ise balayı boyunca çiftlerin isteklerini önceden takip ederek onlara destek oluyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER