> Haberler > Favori Mekanlar

Yeşilin içinde huzur dolu bir atmosfer Piu Art Cafe

Favori Lezzetler Logo

İstanbul'un muhteşem manzarasına sahip Büyükdere’de yer alan Piu Art Cafe, sanat ve doğa severler için tam bir sığınak. Bu özel mekan, misafirlerine sadece mükemmel bir kahve ve lezzetli tatlılar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda değişen sanat eserleri ve doğal güzelliklerle dolu dinamik bir deneyim sunuyor. 

Mimar kardeşler Deniz ve Tolga Dülek tarafından kurulan Piu Art Cafe, doğal ve modern mimari harikası bir mekan olarak tasarlandı. Denizin hemen yanında, yeşilin içinde huzur dolu bir atmosfer sunan kafede sadelik ve zarafet öne çıkıyor. Deniz kıyısında, yeşilliklerin içinde, modern mimariye sahip kafe farklı konseptiyle de dikkat çekiyor.   Kahvaltıda bowl çeşitleri ve farklı içeriklerde tabaklar hazırlayan Piu Art Cafe’de tuzlu ve tatlı pek çok lezzet de yer alıyor. Kahvelerin taze kavrulduğu bir kahve barı bulunan kafede laz böreği, muzlu rulo pasta, kruvasan gibi el yapımı lezzetler de bulunuyor. Günün her saati farklı seçenekler sunan Piu Art Cafe’de vegan bowl, vegan browni gibi ürünlerin yanı sıra vejateryan burger, smoothie, frozen ve Piu’ya özel çeşitli içecekler de misafirleri bekliyor.Piu Art Cafe’yi diğerlerinden ayıran özellikleri ise sanatın da mekanın önemli unsurlarından biri olması. Piu Art Cafe, Doğanın değişiminden esinlenerek, değişen sanat eserleriyle ve misafirlerine sürekli dönüşen, dinamik bir alan sunuyor. Sergiler, atölye ve workshoplarla hareketli bir ortamı olan kafe hareketli ve yenilikçi bir atmosfer sunarken botanik meraklıları için de eşsiz bir ortam vadediyor. İç mekan bitkileri kafe içinde sergilendiği gibi, peyzaj mimarı olan ve Saksıhane markasının da sahibi Deniz Dülek’ten tavsiyeler ve hatta bazı bitkileri satın almak da mümkün.

Piu Art Cafe, doğanın güzelliği ve sanatın ilham verici dünyasını bir araya getiriyor. Bu muhteşem mekanı ziyaret ederek, deniz manzarası eşliğinde huzur bulabilir, sanatın büyüsüne kapılabilir ve doğanın içinde keyifli bir mola verebilirsiniz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER