> Haberler > Vitrin

Mutfakların Süper Kahramanı: Russell Hobbs Compact Home Su Isıtıcı

Favori Lezzetler Logo

Pratik, işlevsel, çok yönlü ve tasarımıyla büyüleyen… İşte bu özellikler mutfakların süper kahramanı olmak için en beklenen... Avrupa’nın en sevilen elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, kompakt yapısı kadar işlevselliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Russell Hobbs Compact Home Su Isıtıcısı ile mutfakların süper kahramanı oluyor.

Dünyada milyonlarca ev için hayat kolaylaştıran çözümler sunan elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, çağdaş stili üstün performans ile bir araya getirdiği Russell Hobbs Compact Home Su Isıtıcı ile şehirde tek başına yaşayanların ya da alandan tasarruf etmek isteyenlerin bir numaralı kurtarıcısı oluyor.

Diğer su ısıtıcılarına kıyasla daha az yer kaplayan Russell Hobbs Compact Home Su Isıtıcı, sahip olduğu 0,8 litrelik kapasitesiyle ister bir bardak kahve için isterseniz de yemek pişirmek için ihtiyacınız olan suyu kısa bir sürede hazırlama imkanı sunuyor. Birinci sınıf fırçalanmış ve parlatılmış çelikten yapılmış su ısıtıcısının boyutu küçük olsa da 2400 watt’lık gücüyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Küçük yapısıyla mutfaklarda yer tasarrufu sağlayan Russell Hobbs Compact Home Su Isıtıcı, ısıtma esnasında kullandığı enerjiyle de %60’a varan enerji tasarrufu sağlıyor. Mavi güç aydınlatıcısıyla göz kamaştırıcı bir tasarıma sahip su ısıtıcısının sahip olduğu çıkarılabilir ve yıkanabilir kireç filtresi ise bakımının kolayca yapılabilmesini sağlıyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER