> Haberler > Favori Mekanlar

Nişantaşı’ndaki Viyanalı

Favori Lezzetler Logo

İstanbul Nişantaşı’nda bulunan Cafe Wien modern ve konforlu yapısı ve dizaynıyla kendinizi rahat hissedeceğiniz her yönüyle kaliteli ihtişamlı bir mekan olarak yıllardır değişmeyen lezzetiyle Reasürans Çarşısı içinde hizmet vermeye devam ediyor.

Viyana usulü şnitzeli ve tatlılarıyla 30 yıla aşkın süredir lezzet severlerle buluşan Cafe Wien tutkunları arasında gazeteciler, ünlü sanatçılar, iş insanları bulunuyor.


Zarafeti ve şıklığıyla Nişantaşı’nda bir Viyanalı… Lezzetli ve gizemli menüleriyle damaklarınıza ulaşan Cafe Wien’de günün yorgunluğunu ve stresini rahatlıkla atabileceğiniz eşsiz bir mekan. Sevdiklerinizle birlikte haftasonlarını en iyi şekilde değerlendirmek ve romantik anlar geçirmek istiyorsanız Cafe Wien sizleri bekliyor.


Cafe Wien’da kendinizi Avrupa’nın sanat ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeke Viyana’daymış gibi hissedeceksiniz. 30 yıldır İstanbul halkına hizmet eden mekan günümüzde popülerliğini koruyan, kalitesiyle ve samimi çalışanlarıyla kalıcılığını koruyan bir marka. Bir yandan kahvenizi içerken diğer yandan Viyana’lı ünlü ressam Klimt’in tablolarına bakabilirsiniz. Valsin en güzel resimlerini duvarlarında bulabileceksiniz. Yorgunluğunuzu Johann Strauss’un en güzel besteleriyle atabileceksiniz.




Adres: Cafe Wien | Teşvikiye, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
Telefon: +90.212 233 78 60



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Gönül Vanlı

0 Yorum

2020-09-21 10:31:57

Cafe Wien özel lezzetleri ve tatlılarıyla da vazgeçilmez mekanlardan..



Yorumlar (1)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER