> Haberler > Vitrin

Şirin Işık Humm Organic’in sürdürülebilir büyümesine,liderlik edecek

Favori Lezzetler Logo

Küçükten büyüğe herkes için %100 organik, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar sunan Humm Organic’in yeni genel müdürü, gıda sektörünün deneyimli ismi Şirin Işık oldu.

Humm Organic, uzun yıllar gıda sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Şirin Işık’ı genel müdür olarak bünyesine kattı. Işık, şirketin yönetiminden ve yurt içi ve yurt dışı  büyüme stratejilerinden sorumlu olacak.

Organik atıştırmalık pazarının lider markaları arasında yer alan ve  kurulduğu günden bu yana 5 kattan fazla büyüyen Humm Organic, kurumsallaşma ve pazarda iddialı büyüme stratejisiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Deneyimli profesyonel kadrosuyla yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yatırımlarına ivme kazandırmayı hedefliyor.

Markanın büyüyen hedefleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası tüm faaliyetlerine liderlik edecek olan Şirin Işık; Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Enformatiği bölümü mezunu ve Almanya Stuttgart’ta Robert Bosch GmbH’da kariyerine başladı. Bu süreçte European School of Business’ta MBA yapan Işık; Haribo, Mondelez International, Hero Türkiye ve Ülker gibi çok uluslu şirketlerde yönetici pozisyonlarında görev aldı.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER