> Haberler > Gezi&Seyahat

Burçların Ekim Rotaları Belli Oldu

Favori Lezzetler Logo

Yurt içi ve Yurt dışında unutulmaz tatil deneyimlerine aracılık eden TatilBudur; burçların Ekim ayında tercih edebileceği destinasyonları belirledi. Burçlara özel belirlenen  deniz tatilinden doğa tatiline ve tarihi yerlere  kadar uzanan  geniş rota yelpazesi TatilBudur’da fırsatlarla seyahatseverleri bekliyor.

Kendine has etkileyici atmosferi ile romantik şehirlerin başında gelen Paris, bu sonbaharda toprak grubuna sahip olan Oğlak, Boğa ve Başak burçlarının gözde destinasyonlarında biri oluyor. 

Lider ve cesur olma özellikleriyle ön plana çıkan Koç, Aslan ve Yay burçları ise deniz tatillerinden vazgeçmiyor. Sonbaharda da sıcak iklimlere yelken açan burçları, bütün kültürlerden etkilenen kültür karması mutfağı ve gurme mezeleri ile ön planda olan Kıbrıs karşılıyor.  

Su grubuna mensup olan ve mistik özellikleriyle bilinen Akrep, Yengeç ve Balık burçları huzurlu bir tatil için, tercihini sıcak termal otellerden yana kullanıyor. Hem zihnen hem de bedenen arınacakları eşsiz bir termal tatil deneyimi Akrep, Yengeç ve Balık burçlarını bekliyor. 

Keyif yapmayı ve yeni yerler keşfetmeyi seven yönleri ile bilinen Terazi, Kova ve İkizler burcuna sahip olanlar ise Ekim ayında Kapadokya’yı keşfetmeyi tercih ediyor. Antik şehirleri ve kültürleri deneyimlemek isteyenler için TatilBudur kültür turları alternatiflerin başında geliyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER