> Haberler > Favori Oteller

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Torba'da unutulmaz bir tatil deneyimi

Favori Lezzetler Logo

Susona Bodrum; yeşilin maviyle buluştuğu konumunda, eşsiz deniz manzaralı 70 odası, havuzlu villa ve süit’leriyle sofistike bir konaklama deneyimi sunmaya yaz boyunca devam ediyor. Özel konaklama paketlerine sahip Susona Bodrum, kişiselleştirilmiş tatil paketleriyle birlikte lüksü bir üst seviyeye taşıyor.

Yerden tavana uzanan camları ile doğayı iç mekana taşıyan villalarda, özel havuz ve bahçe bulunuyor. Kişiye özel kiralama yapılabilen L, X, R iskeleleri ile misafirler kendilerine özel alanda güneşlenme, denize girme ya da bir akşam yemeği düzenleyerek eşsiz anlarını unutulmaz kılma imkanına sahip oluyor. Villa konaklamalarında; gün içerisinde yenilenme imkanı sunan kişiye özel yoga seansları, limuzin ile transfer ve Susona teknesiyle ulaşım seçenekleri öne çıkıyor. Dünya standartlarında hizmet veren ödüllü spa merkezi Spa Soul’da masaj deneyimi ise bu eşsiz tatile zindelik katıyor.
Susona Bodrum, Malva Restoran, Ezi Restoran ve Frankie Beach Club’da sunduğu birbirinden farklı, güncel, doğal ve sürdürebilir menülerinin yanı sıra; villa içerisinde şefler eşliğinde hazırlanan özel menüleriyle de misafirlerini ayrıcalıklı hissettirecek bir gastronomi şölenine davet ediyor.
Susona Bodrum, “Making Moments” başlığıyla ziyaretçilerine çeşitli programlar sunarak unutulmaz anlara imza atmanızı sağlıyor. Bodrum Yarımadası’nın panoramik manzarası ile güne başlarken tekne turu deneyimi yaşatan Susona Bodrum, “Catch Me If You Can” deneyimiyle akşam yemeğinde yiyeceğiniz balığı tutma ve şefler eşliğinde hazırlama fırsatı sunuyor.  Ayrıca Talay Lounge’da gerçekleşen barbekü gecesi ile ziyaretçilerini yıldızların altında gurme bir yolculuğa çağırıyor. “Taste of Aegean Wine Cheese” etkinliği ise yerel üzüm bağlarını şef ve şarap uzmanlarıyla gezme fırsatını leziz bir yolculuğa çeviriyor.Kişiselleştirilmiş paketlere ve konaklama fırsatlarına sahip Susona Bodrum, suit’leriyle Ege sahillerinin tadını çıkaracağınız bir sezona sizi davet ediyor!



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER