> Haberler > Favori Mekanlar

Türk-İtalyan sentezi lezzetler CRAKERS PİZZA

Favori Lezzetler Logo

İtalya’nın en meşhur lezzeti pizzayı Türk mutfağının eşsiz damak tadı ile harmanlayan bir mekan ile tanıştıracağız sizi; Crakers Pizza!

Dünya genelinde pizzayı sevmeyen var mıdır? Hiç sanmıyoruz. Büyük, küçük hemen herkesin bayılarak tükettiği bu lezzeti bir de Crakers Pizza’da deneyimlemenizi tavsiye ediyoruz. 2008 yılında İtalyan lezzetlerini Türk damak tadı ile buluşturmak amacıyla yola çıkan Crakers Pizza, bugün Trabzon’da 9, Ankara’da 2, Samsun’da 2, İstanbul, Rize, Giresun, Ordu da dahil olmak üzere 9 şehirde 22 restoran ile hizmet vermeye devam ediyor.

Menüye bir bakalım

En başta da söylediğimiz gibi Crakers Pizza’da İtalyan-Türk mutfağı sentezi odak noktası. Ege lezzeti, İtalyano, Crakers tavuklu, nefis hellim ve ton balıklı pizza seçenekleri sizi şaşırtmasın. Bunların yanı sıra Türk usulü, Meksikan, bonfile pizza, kavurmalı ve sucuklu gibi her damağa hitap eden lezzetler de hazırlanıyor.

Burası bir pizzacı olsa da aslında yemek isteyeceğiniz birçok şey menüde yer alıyor. Diyet salata, Akdeniz salata, ton balıklı salata, Napolitan soslu penne, Penne Alfredo, Penne Arabiata, spagetti bolonez, kavurmalı calzone, hamburger, soya soslu biftek sandwich, tiramisu, sufle ve özel tatlı çokoluna buraya sığdırabildiğimiz lezzetlerden sadece bazıları! 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER