> Haberler > Vitrin

Türkiye’de bir ilk: Pandos Dondurmada ağlıklı Cam Ambalaj

Favori Lezzetler Logo

Gurme dondurma arıyorsunuz ama açıktan almak istemiyorsanız işte yeni çözüm; Pandos artizan dondurmayı sağlıklı cam ambalaj ile servis ediyor.

Yüksek kaliteli, gerçek malzemelerin kullanıldığı bir dondurma arıyorsanız, Pandos’un dondurmaları biçilmiş kaftan oluyor. Her çeşidinin arkasında farklı bir hikâye var. Manda sütü kaymaklı eskiden yediğimiz dondurmalar gibi. Bitter Çikolatalı N70 soğuk çikolata yer gibi. Yerli susam tahinlisi, French Vanilla, Fudge Caramel çeşitleri de birbirinden özel ve ayrıcalıklı tatlar sunuyor.

Kalite ve Lezzet

Balkan göçmeni bir ailenin en doğal ve leziz dondurmaya ulaşmak için çıktıkları bir lezzet yolculuğu Pandos’un Dondurmaları. Cam ambalajda sunulan dondurmalara seçili Marcocenter mağazalarından ve internet üzerinden tazedirekt.com’dan ulaşmak mümkün.  Kalite ve lezzeti, orijinal çeşitleri ile buluşturan pandos, çok yakında saf meyve ile yaptığı çilek, vişne, şeftali ve kavun sorbeler ile devam edecek. İllaki külahta yemek isterim diyenler içinde, Pandos Moda Caddesi üzerinde küçük bir tezgaha sahip. Şatafattan uzak, sakin bir dondurma tezgahı ancak lezzetler görüntüsünün çok ötesine taşınmış!



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER