> Haberler > Tanıtım

Bonna, dünyaca ünlü tasarımlarıyla Internorga Hamburg Fuarı’nda

Favori Lezzetler Logo

Türkiye’nin ilk ve tek HoReCa markası Bonna, birbirinden özgün koleksiyonlarını konaklama ve restoran sektörünün lider ticaret fuarı Internorga 2024 Fuar’ında sergiledi. Almanya’nın Hamburg şehrinde 8-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuarda yeni ürün kategorilerinden Vitrified’i tanıtan Bonna, fine dining alanında öne çıkan Patch Koleksiyonu ve şeflerin tercihi Halo Koleksiyonu ile büyük beğeni topladı.

İhracattaki başarısıyla 6 kıtada 100’den fazla ülkede otel, restoran ve catering sofralarında şıklık yaratan premium porselen markası Bonna, 8-12 Mart tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg şehrinde gerçekleşen Internorga 2024 Fuar’ında yeni kategorilerini ve ürün çeşitlerini sergiledi. 

Konaklama ve restoran sektörünün lider ticaret fuarlarından olan Internorga’da yeni kategorilerinden Vitrified’i tanıtan Bonna, inovatif, yenilikçi ve sıra dışı tüm tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu. Vitrified Hornfels ve Mirage koleksiyonlarının yanı sıra sadeliği ve şıklığı bir arada sunan beyaz ürünleriyle fuarda dikkatleri üzerine çeken marka, fine dining alanında öne çıkan Patch Koleksiyonu ve şeflerin tercihi Halo Koleksiyonu ile büyük beğeni topladı.1921 yılından bu yana Almanya’nın Hamburg şehrinde yılda bir kez düzenlenen ve katılımcılarına uzun vadeli ilişkiler ve uluslararası ağ fırsatlarını sunan Internorga Fuarı, oteller, restoranlar, hazır yemek servisleri ve catering pazarını uluslararası platformda buluşturuyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER