> Haberler > Tanıtım

Jumbo ile Annenizin mutfağına sağlık ve şıklık katın

Favori Lezzetler Logo

Anneler Günü yaklaşırken Jumbo, sevgiyle hazırlanan sofraların her detayında unutulmaz hatıralar bırakmayı vadediyor. Ailenizle beraber buluştuğunuz sevgi dolu sofralar için, birbirinden özel yemek-kahvaltı takımları, bardak-fincan takımları ve titanyum, bronz gibi farklı dokularla sunulan çatal, kaşık, bıçak takımları alternatif olabilir. 12 kişilik Jumbo Fold Gold Yemek Takımı, kare formunun yanı sıra tasarımların kenar bitişlerindeki gold çizgi detaylarıyla annenizin sofrasına şıklık getirecek. Anneler Günü’ne özel Jumbo Pasta tabağı setlerinden çiçek detaylı Botanico ya da renkli Amorphe ve Foir setleri, sofraların havasını anında değiştirecek.

Jumbo Proshine Çelik Tencere ve Jumbo Assos Çelik Sahan Setleri, yüksek paslanmaz çelik kalitesini annenizin mutfağına taşıyacak. Jumbo Proshine 8 Parça Tencere Seti, annenizin mutfakta derin tencere, basık tencere, tava ve sütlük ihtiyaçlarını karşılayacak. Jumbo Assos Çelik Sahan Setleri, annenizin favori hazırlık ve pişirme grubu olmaya aday. Kolay bakım ve temizlik avantajı, seti daha da cazip kılıyor. Peki, şıklık ve fonksiyonelliği aynı anda sunan mutfak sırlarıyla annenizin işlerini kolaylaştırmaya ne dersiniz? O zaman Jumbo Globe 9 Parçalı Rendeli Karıştırma ve Saklama Kabı Setleri alternatif olabilir. Bu setler ona hız kazandırırken gıdaları da kolayca depolamasına imkan verecek.Kalabalık aile soflarında çay keyfi hiç bitmesin!

Jumbo, özel çelik çaydanlık setleriyle kalabalık kahvaltı sofralarına keyif katmaya devam ediyor. Anneniz ister keyifli kahvaltı sofralarında ister öğün aralarında ya da günün yorgunluğunu atarken Jumbo Metalix Midi Full Metal Çaydanlık'ın pratik özelliklerinden faydalanabilir. Çaydanlığın tamamıyla paslanmaz çelikten üretilen parçaları çayın tadını korurken ısıyı eşit olarak dağıtarak da en iyi şekilde demlenmesini sağlıyor. Davet sofralarında da iddialı Jumbo, dekoratif kaseleri, tabakları, iki katlı servislikleri ve şamdanlarıyla yemek masasının havasını anında değiştirecek. Jumbo Tulipa bardak setleri ise bitiş noktalarında çevrelenen gold detaylarıyla Anneler Günü için iddialı seçenekler arasında. Serinin ayaklı kadeh, su ve meşrubat takımları ilgi gören seçenekleri arasında. Sevgi ile hazırlanan sofralar kalplerde unutulmaz izler bırakacak. Elektrikli ev aletleri alanında da Jumbo, özel ve akıllı tasarım alternatifleri sunuyor. Jumbo X Homend Joy Türk Kahvesi Makinesi’yle anneniz ister közde Türk kahvesi, ister sütlü içeceğini seçsin, o hazır olduğunda annenize seslenecek! Anneniz bu sürprize bayılacak… Her zevke ve ihtiyaca uygun bundan daha fazla hediye seçeneğini Jumbo mağazalarında ve www.Jumbo.com.tr’ de bulabilirsiniz.

Kısaca Jumbo, bu Anneler Günü’nde sevginizi ifade etmeniz için annenize mutfakta, sofrada her zaman kullanacağı onlarca hediye seçeneği sunuyor; üstelik indirim avantajı ve çekiliş fırsatıyla. Kaçırmayın!



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER