> Haberler > Tanıtım

Bu yaz ‘The Further Sun Series’ ile tanışma zamanı

Favori Lezzetler Logo

The Further Sun Series güneş bakım serisi, içeriğinde paraben, titanyum dioksit, çinko oksit gibi zararlı kimyasallar barındırmıyor. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş formülüyle güneşin zararlı UV ışınlarına karşı etkili bir kalkan sağlarken, doğal içerikleriyle de sizi ve en sevdiklerinizi güvenle koruma altına alıyor.

The Further Sun Series, yüksek güneş filtrelerinden oluşan, hayvanlar üzerinde test edilmemiş, zararlı kimyasal kullanılmayan vegan içerikli özel formülleriyle cildinize güneşle buluştuğunuz her yerde hassas bir koruma sunuyor.

The Further Sun Series, 50+ SPF UVA ve UVB filtreleri sayesinde zararlı güneş ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlarken aynı zamanda nemlendirici etkisi ile de cilde yoğun bir nem veriyor. İlk uygulamadan itibaren vücudunuzda güzel bir ferahlık hissine sahip olursunuz.Nemlendirme özelliğinden dolayı cildin elastikiyetini korumasının yanı sıra hafif kremsi yapısı sayesinde de kolayca uygulanıyor.

The Further Sun Cream SPF 50 Çok Yüksek Korumalı Nemlendirici

50+ SPF Güneş Kremi

Güçlü koruyucu filtreleri, temiz ve özel içeriği sayesinde güneş ışınlarının ciltte neden olduğu kalıcı hasarların önlenmesine yardımcı oluyor.

The Further SPF 50+ ile güneşe doyasıya sarılın, cildiniz için en iyi korumayı sağlayın!

Güneş hassasiyeti olan ciltler için özel olarak formüle edilen TheFurther SPF 50+, cilde anında ferahlık kazandırıyor ve nemlendirici özelliği sayesinde elastikiyetini korumaya yardımcı oluyor.

The Further Sun Cream For Kids SPF 50: Hassas Bebek Cildi İçin Çok Yüksek Korumalı Nemlendirici 50+ SPF Güneş KremiThe Further 50 SPF Bebek & Çocuk Güneş Kremi, en hassas dokunuşları hak eden en sevdiklerimiz için güneşin zararlı ışınlarına karşı ileri seviye bir koruma sunuyor. 2 yaşından itibaren bebek ve çocuklarınız için rahatlıkla kullanabileceğiniz temiz içeriğiyle The Further for Kids, hassas ve nazik ciltlere en yüksek korumayı sağlıyor.

Güneşin UVB ve UVA ışınlarına karşı etkili bir kalkan sağlarken ciltte ağırlık hissi bırakmaz. Kolay emilen formülü sayesinde çocuklarınız rahatlıkla güneşin tadını çıkarabilir, güvenle oynayabilirler.

The Further Bronzing Cocoa Oil Kalıcı ve Uzun Süreli BronzlaştırmayaYardımcı Kakao Yağı

İçerisindeki doğal katkı maddeleri ve kakao yağı sayesinde cildin kısa zamanda kalıcı ve uzun süreli bronzlaşmasını sağlıyor. Nemlendirme özelliğiyle cildin elastikiyetini koruyor ve ipeksi bir yumuşaklık sağlıyor.

Nisan 2024 yılı itibarı ile The Further Sun Series ailesine 3 yeni ürün katılıyor

1-The Further BB Krem

2-The Further Invisible Stick

3-The Further Blush Stick

‘The Further Nemlendirici ve Leke Karşıtı BB Cream

Açık renk tonuyla UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek filtreleme sağlıyor.Niasinamid ile güneşe karşı yüksek koruma kalkanı sayesinde leke oluşumunu engelliyor. Yaz ve kış aylarında kullanıma uygun ergonomik boyu bulunan ürün, makyaj bazı olarak da uygulanabiliyor. İçeriğindeki hyarülonik asit sayesinde çizgi oluşumunu engellemesinin yanı sıra provitaminler ile de cildi besliyor.

The Further Invisible Stick Sunscreen

Özel başlığı sayesinde tüm yüze uygulama kolaylığı sunan ürün, bileşimindeki seramid sayesinde cildi nemlendiriyor. E vitamini sayesinde cilde yoğun bir nem veriyor. İçeriğindeki centella özü leke oluşumunu engellerken, yeşil çay özü ile yatıştırıcı etki sunuyor. Yıl boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz hem ergonomik hem de pratik birkullanım sağlıyor.

The Further Blush Stick

Allık formundaki koruyucu ürün, makyaj üzerine de kullanılabiliyor. Özel başlığı sayesinde tüm yüze uygulama kolaylığı sunan ürün, bileşimindeki seramid sayesinde cildi nemlendiriyor, E vitamini sayesinde cilde yoğun bir nem veriyor. İçeriğindeki centella özü leke oluşumunu engellerken, yeşil çay özü ile yatıştırıcı etki sunuyor. Yıl boyu kullanıma uygun ergonomik, pratik güneş ve makyaj ürünü.




İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER